2015-ųjų prognozė kiekvienam Zodiako ženklui: Liūtas

Kas 2015-aisiais laukia Liūto ženklo atstovų? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

SAUSIS

Metų pradžia itin palanki toms kurių mintys sukasi aplink šeimą. Tai nebūtinai reiškia, kad sukursi šeimą pati (nors galimybė – didelė), galbūt turėsi daugiau progų pabūti su namiškiais, aplankyti seniai nematytus giminaičius ar tiesiog pagerinti santykius su tais, kuriuos myli. Gali tekti priimti rimtą sprendimą: galbūt svarstysi apie bendrą gyvenimą su vaikinu, vaikelį arba vestuves.

VASARIS

Jeigu jau seniai galvoje turi tau ramybės neduodančią idėją, metas pradėti ją įgyvendinti, vasaris tam – palankiausias metas. Nebijosi rizikuoti, pasitikėsi savo jėgomis, pavyks ir aplinkinius įtikinti, kad tavo planai – rimti ir verti dėmesio. Tačiau atmink, kad jei pradėsi, reikės eiti iki galo.

KOVAS

Kovas Liūtams bus vienas geriausių 2015-ųjų mėnesių.  Galima tolima kelionė į užsienį, nauja pažintis, romanas, paaukštinimas darbe. Todėl labai svarbu suteikti sau kuo daugiau progų ir jokiu būdu neužsidaryti namuose – juk nežinai, už kurio kampo slepiasi galimybė.

BALANDIS

Kovo sėkmė lydės ir balandį. Antrasis pavasario mėnesis privers prisimint savo paslėptus talentus, galbūt kils noras pradėti mokytis naujos kalbos ar groti instrumentu. Esi užsispyrusi ir galinti viską dėl savo tikslo. Neužmiršk savo Liūtiškos prigimties!

GEGUŽĖ

Nors esi iš prigimties materialistė, reikėtų neužmiršti, kad už pinigus visko nenusipirksi. Gegužė pareikalaus ypatingo dėmesio sveikatai, gali tekti apsilankyti gydymo įstaigoje ir šiek tiek atgauti jėgas. Esi labai karinga ir energinga, tačiau jei laiku nemokėsi savęs pristabdyti, gali „perdegti“.

BIRŽELIS

Vasaros pradžia – meilės metas. Tau 2015-ųjų vasara bus itin sėkminga, ypač jei esi vieniša ir jau ilgokai ieškai vaikino. Tau pasisekė, turėsi ne vieną pažintį su tvirtais, atsakingais, o galbūt ir įtakingais vaikinams, kurie liks tavimi sužavėti. Kitas žingsnis – tavo rankose.

LIEPA

Metas pasimokyti iš praeityje padarytų klaidų. Sakoma, kad neverta antrą kartą lipti į tą pačią balą, o vasaros viduryje tu tik dar kartą tuo įsitikinsi. Galbūt į tavo gyvenimą norės sugrįžti buvęs vaikinas, kuris toli gražu nebus vertas atleidimo. Išlik budri, neleisk saldiems žodžiams tavęs dar kartą įskaudinti.

RUGPJŪTIS

Sakoma, kad senų įpročių neįmanoma atsikratyti. Tau derėtų su tuo nesutikti, nes dėl sveikatos ir geresnės savijautos teks atsikratyti bent keleto blogų įpročių. Galbūt negali be saldumynų? Valgai naktimis? Geri energetinius gėrimus? Net ir mažiausias pokytis duos akivaizdžių rezultatų.

RUGSĖJIS

Mokslo metų pradžia suteiks tau naujų jėgų ne tik mokytis, bet ir dar atkakliau siekti savo tikslų. Tai, ką pasieksi per pirmąjį rudens mėnesį, džiugins iki pat metų galo. Turėsi galimybę pagerinti savo finansinę situaciją, tik nepražiopsok geros progos veikti!

SPALIS

Neleisk mažiems nesklandumams ar blogo linkintiems žmonės tau pakenkti. Tik nuo tavęs priklauso, ar gavusi skaudžią pastabą imsi verkti ir savęs gailėti, ar įvertinsi kritiką ir stengsiesi pagerinti savo įgūdžius. 

LAPKRITIS

Pokyčių metas. Visą lapkritį atrodys, kad tavo gyvenimas verčiasi aukštyn kojom, vos ne kasdien sulauksi netikėtų žinių, skambučių. Laikykis šiek tiek atokiau, neleisk emocijoms tavęs užvaldyti. Taip pat svarbu pokyčių metu išsaugoti tvarką ne tik savo aplinkoje, bet ir viduje.

GRUODIS

Kažkas iš praeities norės sugrįžti į tavo gyvenimą. Įsileisk šį žmogų, jis iš tavo gyvenimo buvo išprašytas nepelnytai, metas atleisti jam visas jo kaltes. Skausmą širdyje esi linkusi nešioti ilgai, tačiau ši savybė tau tik kenkia. Būk atlaidesnė, įvertink ne tik kitų žmonių rezultatus, bet ir pastangas.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis