2 daugiausiai meluojantys Zodiako ženklai

Neužkibk ant šių dviejų Zodiako ženklų - teigiama, jog jie yra linkę meluoti taip, jog net nesuuosi, kad šie tave apgaudinėja. O jei esi gimusi po vienu iš šių Zodiako ženklų, prisimink... melo kojos trumpos!

JAUTIS. Didelė melo tikimybė! Jautis greičiausiai gimė su stulbinančius gebėjimu meluoti tiesiai į veidą, net kai žino, kad tai visiška nesąmonė, arba kai nori kažko, nieko už tai nemokėdamas. Todėl visada Jaučio žodžius vertink atsargiai, jeigu jis sako: „Neverta jaudintis! Viskas bus gerai!“, „Aš nesielgiu negarbingai“, „Išeinu penkioms minutėms“ ar „Labai tau ačiū, man tai patinka!“. Jaučiai meluoja ne tik tada, kai jaučia, kai reikia meluoti - kartais jiems kyla noras sumeluoti net tada, kai prasmės tam visai nėra. Vertėtų atminti - melo kojos trumpos, todėl prisimelavusi tikrai nesijausi gerai.

Mergelėms nepatinka akivaizdus melas, tačiau šio Zodiako ženklo atstovai gali būti dideli apgavikai. Išgirdusi tavo prašymą paskolinti pinigų Mergelė gali imti pasakoti, kad pati yra paskendusi skolose ir visai jų neturi, o kai jos spintoje pamatysi ką tik nupirktus naujus drabužius ar technikos žaisliukus, gali pulti pasakoti, kad „visa tai buvo išpardavime“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis