10 tiesų, kodėl tavo gyvenime turi būti draugė - Žuvytė

Apie Žuvis sklando įvairios kalbos. Vieniems jos neapdairios svajoklės, kurios į gyvenimą žiūri pro nerimtumo prizmę, kitiems - atsidavusios atsakinguolės, kurios padarys viską, kad pasiektų savo tikslą. Viena aiškų - Žuvų ženklo draugės vienos puikiausių, todėl privalai susidraugauti su Žuvyte:

Žuvys už artimą draugę atiduotų galvą. Tikra tiesa apie visus Žuvų ženklo atstovus - kai myli, jie myli stipriai ir nepaiso jokių kliūčių. Tai stipriai mylinčios personos - tiek draugus, tiek mylimuosius, amt yra be galo jausmingos. Draugystę Žuvys laiko viena pamatinių vertybių, kaip ir meilę.

Žuvis, jei taps tavo drauge, taps ja amžiams. Žuvys nėra didžiulės pleputės, turinčios tuziną geriausių draugių. Tai atidžiai žmones besirenkančios asmenybės, kurios turi vos keletą geriausių, tačiau užtikrintų ir laiko patikrintų draugių, kurias be galo vertina.

Žuvys vertina rimtą draugystę. Draugystė, jų akimis, nėra smagus pašėliojimas, tai ilgus metus trunkantis procesas, lydimas pasitikėjimo bei bendrų prisiminimų. Galbūt todėl šio Zodiako ženklo atstovės neturi vadinamųjų pasilinksminimų draugų, kuriems terūpi tik vakarėliai ir šėlsmas, pakalbėti rimtomis temomis su jais neįmanoma.

...tačiau kartu kuria smagiausius prisiminimus! Vis dėlto Žuvys nėra užsidarius namuose nuobodos. Priešingai, su geriausiomis draugėmis jos gali keliauti kad ir į pasaulio kraštą ir patirti daugybę įspūdingų akimirkų. Jei tik draugės leisis, Žuvys taps puikiausiomis kompanionėmis, su kuriomis bus patirti įsmintiniausi nuotykiai.

Žuvys nebėga nuo draugų problemų. Dažnas, išgirdęs, jog draugui blogai, skuba ne padėti, o šalintis, bėgti nuo problematiško asmens. Žuvys pasižymi ištikimybe, todėl net ištikusi didžiausiai bėdai padės.

Žuvys nevengia pasakyti tiesos. Draugystėje tiesa privaloma - apgaulė, melas, apkalbos - dalykai, kurie joje nereikalingi. Net jei truputį skauda, Žuvys netylės ir pasakys savo nuomonę. Iš pradžių gali būti skaudu, tačiau vėliau ateis supratimas apie tiesą.

Žuvys geraširdingos ir dosnios. O tai vienos svarbiausių savybių, norint išlaikyti artimus ryšius! Gerumas bei paprastumas - štai ko trūksta daugeliui šiandienos žmonių. Žuvys įvairiose gyvenimo situacijose išlieka geranoriškos ir stebina paprastumu.

Iš Žuvų galima sužinoti nemažai naujo. Erudicija - viena iš Žuvų pagrindinių ypatybių, mat jos pasižymi noru siekti profesinių aukštumų. Jos smalsios, domisi pasaulio naujienomis, todėl dažniausiai randa kalba ir su paprastesniais, ir su išsilavinusiais žmonėmis.

Iš Žuvų galima pasimokyti puikios savybės - kantrumo. Kantrumas viena ryškiausių Žuvų savybių. Dažnai Žuvys kantriai laukia savo eilės į sėkmę, kuomet kiti braudamiesi patenka į eilės galą. Tai kantriai, stropiai savo tikslų siekiančios merginos, kurios galiausiai laimi. Kantrybės iš jų reikėtų pasisemti kiekvienam.

Žuvys - labiausiai padedančios draugės. Žuvys į savo pasaulį nėra linkusios įsileisti bet ko, bet kai tai įvyksta, jos stengiasi išsaugoti tuos žmonės ir visapusiškai jiems padeda. Savo drauges jos be galo vertina ir saugo net labiau nei pačios save.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis