„PANELĖS“ modelių atranka: išrink antrosios savaitės laimėtoją

Žurnalo „Panelė“ ir modelių agentūros „Image Group“ projektas „Tapk modeliu“ įgauna pagreitį! Laimėtoja taps lapkričio numerio mados veidu, o gal net pasaulyje žinomu modeliu! Susidomėjai? Dar liko savaitė siųsti savo nuotraukas, o dabar prašome Tavęs padėti išrinkti antrosios savaitės favoritę.

Praėjusios savaitės pradžioje paskelbėme aštuonis mados profesionalų atrinktus kandidatus. Sulaukėme net keturių tūkstančių skaitytojų balsų, o daugiausiai jų surinko ir vertingą BERSHKA prizą laimėjo... Aurimas Kasparas! Beje, Aurimas keliauja ir į konkurso finalą, kur turės galimybę laimėti fotosesiją lapkričio mėnesio PANELĖS numeryje bei galimybę bendradarbiauti su modelių agentūra „Image Group“. Sveikiname jį!

Negaišdami laiko norime jums pristatyti antrosios savaitės kandidates, kurios taip pat laukia jūsų įvertinimo. Išrink savo favoritę ir suteik šansą jai išpildyti savo svajonę - užkariauti mados pasaulį!

Norėtum išandyti savo jėgas ir tu? Turi paskutinę galimybę pildyti anketą ir laukti mados profesionalų atsakymo. Ieškok gražiausių savo nuotraukų, kur būtum visu ūgiu, portretu ir vidutiniu atstumu. Išsirink tas, kuriose atsiskleistų tavo figūros privalumai, kartu su išmatavimais. Apklausą rasi apačioje. Ir neužmiršk grįžti kitą pirmadienį, galbūt portale puikuosis jau Tavo nuotrauka.

1. Viktorija Garumskytė

2. Agnė Buinickaitė

3. Justina Bauraitė

4. Aistė Žilinskaitė

5. Deimantė Nomeikaitė

6. Lijana Gaudykaitė

7. Gabrielė Drabavičiūtė

8. Ugnė Šalčiūtė

9. Augustė Raužaitė

Šių dalyvių anketos buvo atrinktos modelių agentūros „Image Group“ profesionalų.

Balsavimas baigtas. Laimėtoja yra Deimantė Nomeikaitė.

REGISTRUOKIS!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis