Pirmosios Lietuvos manekenės: 125Lt už pamokas ir nė karto ant podiumo(FOTO)

„O, tu – modelis? Ir kas tavo agentūra? Instagram’as?” – toks pašiepiantis modelius paveiksliukas keliauja per socialinius tinklus. Be jokios abejonės, jeigu dabar Lietuvoje vyktų jaunų panelių apklausa apie geidžiamiausią profesiją, pirmą vietą turbūt užimtų manekenės.



Deja, daugelis apie šį darbą žino tik iš televizorių ekranų, žurnalų viršelių, interneto bei socialinių tinklų. Pastarieji du Pasaulyje prieš 15 metų dar nebuvo taip išbujoję, tačiau straipsnio herojės Lauros tiesiog troško išbandyti save įsidarbinant vienoje modelių agentūroje.

Apie jų vargus, kelius ir klystkelius, modeliavimo mitus ir tikrovę siūlome paskaityti Panelės 20-mečio rubrikos straipsnyje, kurį žurnalas publikavo 1999-aisiais.

Modelizmo Lietuvoje ištakos – prieš tavo akis!

Didžiausio tiražo mėnesinis žurnalas „Panelė“ visuomet stebina unikaliomis istorijomis, savitu požiūriu, ryškiomis fotosesijomis ir nepakartojamais herojais.
Ar norėtum, kad žurnalas atkeliautų pas tave kas mėnesį? Dalyvauk konkurse ir laimėk žurnalo „Panelė“ prenumeratą 3 mėnesiams! Atsakyk į apačioje pateiktus klausimus ir neužmiršk įrašyti savo vardo, pavardės bei elektroninio pašto adreso.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis