PERMAINOS: pasirodė atsinaujinusi PANELĖ (APŽIŪRĖK)

Vasaros pradžia šįmet ypatinga: ką tik pasirodė kardinaliai atsinaujinusi PANELĖ, kuri kviečia tave kartu atostogauti, svajoti, planuoti, ir, žinoma, įsimylėti.

Birželio numerio šūkis – „Metas keistis“. Nuo šiol PANELĖ – kitokia, įkvepianti, motyvuojanti, žurnale rasi daugybę istorijų apie savo bendraamžius, jų gyvenimus, atradimus, pasiekimus ir šiltas istorijas iš kasdienybės. Atsinaujinusioje PANELĖJE – tik įdomios ir turinčios, ką papasakoti, asmenybės! Apie naująją PANELĘ pasakoja vyriausioji redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė:


PANELĖS vyr.redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė

Atsivertę birželio PANELĘ, skaitytojai žurnalo pokyčius galės įvertinti jau nuo pirmojo puslapio. Naujas stilius, naujas dizainas, naujos temos, naujos nuotraukos ir, žinoma, nauja komanda. Viena svarbiausių numerio temų – pokyčiai, naujovės ir, žinoma, išleistuvės – tokia džiugi atsisveikinimo su praeitimi ir naujos didelės pradžios šventė. Juk išleistuvių dieną širdyje vyksta tikra jausmų audra! Tą jaunatvišką audrą ir perteikėme birželio „Panelėje“.

Viršelio mergina – abiturientė ir sparčiausiai populiarėjanti Lietuvos manekenė Karolina Toleikytė. Atvirame interviu mergina pasakoja ne tik apie modelio karjerą bei pasiruošimą egzaminams, bet ir parodo save tokią, kokios dar niekas nematė.

Didysis naujosios PANELĖS atradimas Violetos Tarasovienės dukra Elinga, kurios pirmasis interviu spausdinamas būtent birželio PANELĖJE. 18-ąjį gimtadienį tuoj švęsianti garsios dainininkės atžala pasakoja, ką reiškia augti tarp įžymybių, ir kodėl nebuvo lengva priimti Vilių Tarasovą į savo šeimą.

Jo eiles like'ina tūkstančiai, merginos pavydi jo mūzoms, o vaikinai slapčia svajoja rašyti TAIP, kaip jis... Kas tas paslaptingas romantikas? Ogi „Facebook“ sensacija tapęs poetas Mantvydas Leknickas. Ar jo širdis laisva? Atsakymas – Mantvydo interviu PANELEI.

Kiekviena abiturientė nusipelnė įsimintinų išleistuvių! Burtai lėmė, kad PANELĖS ir STYLE SUPPORT stiliaus pokyčių laimėtoja tapo ypatinga abiturientė Samanta. Kai Samantai pranešėme, jog ji laimėjo stiliaus pokyčius, į redakciją atskriejo iki širdies gelmių sugraudinusi žinutė: „Labas, aš esu negirdinti, ar vis dar galiu dalyvauti?“ Kokius įvaizdžius STYLE SUPPORT stilistai parinko negalią turinčiai Samantai ir jos pokyčių fotosesiją pamatysi birželio PANELĖJE.

Dešinioji Agnės Jagelavičiūtės ranka – stiliusos.lt vadovė Agnė Kulitaitė. Galite patikėti, kad svajonių darbui gauti pakako... vienos žinutės?

Dar viena naujovė – žurnale atsirado teminiai GROŽIO ir MADOS skyriai, kuriuose rasi daugybę patarimų, naujausių tendencijų, pavyzdžių, ką su kuo derinti ir kaip atnaujinti savo įvaizdį. Būtent čia ieškok grožio ir stiliaus profesionalų patarimų, kosmetikos naujienų ir pokyčių idėjų. Be to, būtent šiuose skyriuose tavęs laukia super konkursai, kuriuose galėsi laimėti vertingus prizus. Išduosime paslaptį – PANELĖS skaitytojos birželio žurnale galės laimėti trokštamiausią grožio pasaulio prietaisą „Clarisonic“!

BIRŽELIO NUMERYJE TAIP PAT SKAITYKITE:

Karo akademija ar studijos universitete? Pasisako dvyliktokai vaikinai.
Išleistuvės: kaip dažytis, ką rengtis ir kokiais neįprastais aksesuarais puoštis?
Santykiai: meilė, kurios niekam nelinkėtume
Didžioji nekaltybės apklausa
Lietuvos įžymybių išleistuvių suknelės: buvo visko!

...ir dar daug daug įdomių straipsnių, konkursų ir vasariškų fotosesijų! Pradėk atostogas su PANELE!

NAUJA PANELĖ – prekybos vietose jau nuo BIRŽELIO 5 DIENOS!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis