„Panelės“ horoskopas: birželis

Kas tavęs laukia pirmąjį vasaros mėnesį? Sužinok!

AVINAS

Pirmą birželio dekadą būsi tokia šneki, smalsi, bendraujanti, kad aplinkiniams dažniausiai darysi gerą įspūdį. Sėkmingas laikas, jei ieškaisi darbo, nori imtis kokio nors projekto, verslo, dalyvauti konkurse, varžybose, gauti interviu, autografą, atsidurti žurnale ar pan. Nestokosi ir vaikinų dėmesio. Iš savo išrinktojo gali sulaukti malonaus siurprizo. Netingėk pasimokyti, jeigu dar nesibaigė egzaminai, antraip vėliau teks kai ką perlaikyti, perrašyti. Mėnesio viduriukas ir paskutinė savaitė gana trauminė, konfliktiška. Nederėtų erzinti, provokuoti agresyvių vaikinų, kelti pavydo partneriui, nes gali nemaloniai nukentėti.

JAUTIS

Šį mėnesį turėtum sužydėti lyg nuostabi gėlė. Tai metas, nešantis meilę, grožį, materialinę naudą. Ko nors iš šių dalykų likimas ir tau turėtų nepašykštėti. Galbūt po gimtadienio pasijutai turtingesnė, nes gavai vertingą dovaną ar trokštamą daiktą. O galbūt tave aplankė meilė, meninis įkvėpimas, pripažinimas scenoje, konkurse ar pan. Jei esi pradėjusi profesinį kelią ar verslą, jau turėtum sulaukti rezultatų. Nebloga bus mokslo metų pabaiga, nors pasėdėti prie užrašų teks labai rimtai, nes būtina daug ką pasikartoti. Birželio vidurys kiek prastesnis. Labiau grės avarijos, nesusipratimai. Po to vėl jausiesi gana komfortiškai. Darbe venk intrigų. Atsargiai prie vandens.

DVYNIAI

Pagaliau išsivaduoji iš stingulio ir vis labiau neri į siautulingą gyvenimo verpetą, kupiną meilės, nuotykių, naujos informacijos. Tačiau jei laikai egzaminus, dar kurį laiką turėsi susilaikyti nuo audringo laisvalaikio, nes teks stropiai vartyti senus užrašus ir ilgokai prie jų pasėdėti. Apskritai tai geras metas įvairioms sporto varžyboms, turizmui, tik pats mėnesio viduriukas pavojingas arba nuostolingas dėl gresiančių technikos gedimų, traumų, baudų ir pan. Trečia dekada žada meilės ir naudos. Tik neapak viliojama aistringo vyro, atskirk šaunų vaikiną nuo blogiuko, tenorinčio vienadienio nuotykio.

VĖŽYS

Tau šiuo metu norėsis slysti lengvai, be rūpesčių, nes jausi, kad stinga jėgų rimtesniems užsiėmimams, o nervai įtempti, esi nepaprastai jautri. Ir iš tikrųjų, jeigu neturėsi galimybės vis atitrūkti nuo darbų, tapsi tokia nervinga, kad galiausiai gali pratrūkti ir pakenkti savo santykiams tiek šeimoje, tiek su kitais. Vaikinas, kuris tau patinka, gali imti tavęs vengti pamatęs, kaip atžariai elgiesi su artimaisiais arba kiek lieji pykčio ant kolegų, politikų ar apskritai niekuo dėtų žmonių. Tavo ramybės ir sėkmės šaltinis – menas, kūryba, dvasinės praktikos, joga, filosofiniai ieškojimai, meilė per atstumą (gal internetu). Tausok sveikatą, venk drastiškų dietų ir fizinio persitempimo.

LIŪTAS

Permainingos sėkmės metas. Viena vertus, pasijusi labiau vertinama aplinkinių įgijusi naujų draugų, bendraminčių, bet, kita vertus, gali sustiprėti koks nors kompleksas ar nerimas. Galbūt nesijausi užtikrinta dėl savo grožio, kompetencijos, gebėjimo prisiminti anksčiau mokėtus dalykus ir jais pasinaudoti. Ir dar tau dažnai atrodys, jog turi slaptų priešų, rezgančių užkulisines intrigas, apkalbančių. Jeigu nusimato komandiruotė, stažuotė, konferencija, stovyklavimas užsienyje ar stojimas mokytis, labai didelę psichologinę įtampą patirsi antroje mėnesio pusėje. Laimei, tave nuolat palaikys atsidavęs draugas ar gerbėjas. Rask laiko jam ir maloniai atsipalaiduoti.

MERGELĖ

Birželį būsi nusiteikusi daug dirbti, kad tik priartėtum prie profesinio ar kitokio tikslo. Kad ir ko siektum, ateities vizijos turėjimas, optimizmas ir darbštumas tave išties ves reikiamu keliu. Kartu su panašiai mąstančiu draugu ar broliu, seserimi galite rasti prasmingų užsiėmimų, bendrą pomėgį, sulaukti jų pagalbos. Sezoninį darbą dabar susirastum be vargo. O per jį turėsi šansą padaryti įspūdį darbdaviui ir užsirekomenduoti ateičiai. Jei tavo mylimasis yra užsienyje, atstumas jūsų ryšio nesilpnins, tik galbūt trečią dekadą pasijusi pernelyg kontroliuojama, kritikuojama. Tuo metu padidės išlaidos ar rūpesčiai dėl paskolų, draudimo.


SVARSTYKLĖS

Birželio pirma pusė skatins mąstyti apie studijas, egzaminus arba keliones, darbą užsienyje. Rinkdamasi, kur stoti studijuoti, gerai suvoksi, kaip tai paveiks, nukreips profesinę ateitį. Vis dėlto kai kuriuos tavo planus, įsivaizdavimus apie birželio vidurį ims jaukti kritiškos artimų žmonių, partnerio replikos, bauginimai. Arba galbūt kai ką keisti vers nevisiškai tokie egzaminų įvertinimai, kokių tikėjaisi. Mėnesio pabaigoje nepalanku aiškintis santykių, kelti ultimatumų. Pasielgusi netaktiškai gali prarasti sau svarbų žmogų. Tiesa, ir pati gali juo nusivilti dėl jo netinkamo elgesio.

SKORPIONAS

Šiuo metu tau atrodys, kad iš visų pusių tyko permainos arba kad jų tiesiog reikia, nes viskas juodai įgriso. Iš paskutiniųjų baigsi mokslo metus ar nebaigtus darbus ir mintyse jau kelsi sparnus tolyn nuo kasdienybės. Padavusi stojimo mokytis dokumentus, antroje birželio pusėje gali dėl ko nors persigalvoti. Domins darbas užsienyje arba pažintinės kelionės, užsienio stovyklos, vasaros užsienio kalbų kursai, tarptautiniai konkursai ir pan. Tau reikėtų padedamai kitų objektyviai įvertinti savo jėgas, finansines galimybes. Tolima kelionė, kitokia aplinka, mityba gali sukelti sveikatos problemų. Trečią dekadą būk atsargi su pavojingais gyviais ir vaikinais.

ŠAULYS

Pirma birželio pusė tave mokys partnerystės meno ir bendradarbiauti. Jeigu iki šiol elgeisi savanaudiškai, dabar pastebėsi, kad malonu ir naudinga būti draugiškai, solidariai, gebančiai dalytis, paisyti kitų žmonių interesų. Toks nusiteikimas padės išplėsti draugų ratą ir susirasti vaikiną, jei dar neturi poros. O jeigu turi partnerį, tai santykiai su juo pagerės, galbūt susižadėsite ar planuosite vestuves. Tik būk itin atsargi mėnesio viduryje ir pabaigoje, nes tavo draugiškumu, azartiškumu kas nors gali pasinaudoti. Susilaikyk nuo lengvabūdiškų avantiūrų. Paskutinę savaitę labiau grės sportinės traumos.

OŽIARAGIS

Šis birželis palankus ir darbui, ir meilei, tik sveikatai ne itin. Jeigu norėtum įsidarbinti vasaros sezonui ar ilgesniam laikotarpiui, pravartu suskubti ieškotis tokių galimybių. Bet kokia dabar įgyta profesinė patirtis tau labai pravers ateityje, tad net moksleivėms tiktų pasidarbuoti kaip savanorėms ar patalkinti pažįstamiems. Jei dar nesibaigė mokslo metai, seksis stropiai pasimokyti ir pakonkuruoti su kitais moksliukais. Tiesa, tavo ambicijos gali būti kiek per aukštos. Tokiu atveju birželio viduryje gausi savotišką likimo antausį ir būsi nuleista ant žemės. Dėl karjeros neverta aukoti puikaus meilės ryšio, draugystės. Tai vestuvių, sužadėtuvių mėnuo.

VANDENIS

Tai turėtų būti itin sėkmingas mėnuo, nes tau nebus kliūčių pasireikšti bet kokioje srityje. Kūrybinės gastrolės, sporto varžybos, mokslo olimpas, meilės viltys – visa tai teiks džiaugsmo, azarto. Savo vaikiną gali išprovokuoti romantiškai pasipiršti. Jeigu neturi vaikino, beveik nėra abejonių, kad įsimylėsi ir susiporuosi. Kaip tik šiuo laikotarpiu gali tapti laiminga mama. Jeigu tau aktualu gauti kreditą, įsigyti ar išsinuomoti patogų būstą, tam šis metas irgi palankus. Geras jis ir įsidarbinti, stažuotis. Gal kiek rizikingiau darbintis užsienyje tikintis per trumpą laiką daug užsidirbti, nes tave ten gali išnaudoti ar įvelti į rizikingus dalykus.

ŽUVYS

Pirma birželio pusė bus malonesnė, jei tau nėra svarbu draskytis dėl karjeros, būti viešumoje, dėmesio centre, toli nuo namų. Tektų prisiversti imtis išvardytų dalykų, tad lydėtų didelė įtampa. Šiuo metu tau patiks būti su savimi ir artimiausiais žmonėmis, grožėtis gamta, namuose kurti jaukumą. Gali sėkmingai pakeisti gyvenamąją vietą ar įsigyti nekilnojamojo turto. Meilės toli ieškoti nereikės, nes arba mylimąjį jau turi šalia, arba jis su pagreičiu artėja ir beliko tiek nedaug, kad taptumėte neišskiriami. Trečia dekada gali būti ypač romantiška, kupina staigmenų, pobūvių, pasimatymų, gastrolių, pramogų. Tiesa, išlaidų neišvengsi. Nebūk patikli, nes gresia nuostolis. Net mylimuoju neverta aklai tikėti. Atsargiai vandenyje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis