N.Šiaudikytė ir V.Jakutienė paatviravo, kas joms labiausiai nusibodo (INTERVIU)

Grupės „Naujosios Pupytės” nares Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė seksualumo bombas „sprogdina”, pozuodamos ant keturių Vilniaus tiltų. Kiekvienas iš vargšelių buvo subombintas su tam tikra potekste: vienas tiltas pavyduoliams, kitas grožiui ir t.t.

Tiesa, besprogdindama vieną iš tiltų, Neringa Šiaudikytė atskleidė, kad labai gailisi praeityje nutraukusi ryšį su viena savo draugių. Leiskite paklausti, kas tai daugiau, jei ne SUDEGINTAS tiltas? Panašu, kad Neringa visiškai nepasimokė: anksčiau neturėjusi tokių didelių bombų, mergina naudodavo liepsną tiltams griauti. Dabar metodai kitokie.

Tuštybės mugė ar geras merginų humoro jausmas? Spręsti tau…

Sprogimas NR. 1
Skiriama: ekstremalioms situacijoms, kad jų niekada nepasitaikytų.
Klausimas: Ar blondinės isterikuoja?
Atsakymas: O taip, jos labai isteriškos!

Jeigu tik galėtų, Vita ir Neringa vaidintų bebaimes narsuoles, superpupytes. Bet negali, nes yra liudininkų, kurie žino, kad visa jų drąsa išnyktų, kai abi sugrūstume į palapinę. 

Vita sako: „Visai nesvarbu palapinės spalva ir modelis. Nes yra didelių šeimyninių ir mažesnių, poroms, kad susiglausti būtų galima“.
Neringa pritaria: „Yra!“
Vita dar sako: „Palapinės man primena baisiausius pasaulyje siaubo filmus, kuriuose merginos tiesiog cypia. Aš jas suprantu, nes tos aktorės, kaip ir aš, žiauriai bijo tamsos. Juk už medžių gali slėptis ne tik bebrai ir gyvatės, gali tykoti iškrypėliai, puolikai!“
Neringa ginčytis nenori: „Taip!“
Vita užbaigia: „Man nesuprantama, kaip visokios žygeivės gali ryte šypsotis nepasidariusios vonios procedūrų. Po tokio atvejo viešumoje nesirodyčiau, tikrai“.
Neringa deda finalinį: „Geriau mums scenoje būti!“

Sprogimas NR. 2
Skiriama: Kritikams, o tiksliau šikniams internautams, kurie neturi ribų

Klausimas: Kas nusibodo pupytėms?
Atsakymas: Kai visi sako, kad blogai. Viskas visada blogai.

Vita: „Baisiausias dalykas yra kritika. Vieną dieną būni garbinamas, o kitą jau išdeda į šuns dienas“.
Neringa: „Mes – naujausios grupės narės, todėl dažnai sulaukiame puolimų, kad esame panašios į arklį ir varlę“.
Vita: „Normalios nuotraukos būna, o jie prirašo nesąmonių“.
Neringa: „Žiūrime ir spėliojame, kuri varlė, kuri arklys... Kodėl jiems taip pasirodė?“
Vita: „Kai negali nieko normalaus pasakyti, nes tiesiog nėra dėl ko mus kritikuoti, tai ir rašo bet ką“.

Sprogimas NR. 3
Skiriama: Grožiui, kuris labai reikalingas visoms. Aleliuja!

Klausimas: Gražioms pupoms tik...
Atsakymas: Gražūs vaikinai! Sportiški! Bet ne tokie, kurie į veidrodį žiūri daugiau už panas.

Neringa: „Man su pilnėjimu negerai. Esu ta, kaip sako – kriaušė. Būna, pliuso penki kilai užauga. Negerai tada atrodau, jaudinuosi, papildomą sluoksnį apsirengiu, kad slėpčiau šitą problemą“.
Vita: „O man atvirkščiai – dažnai netenku svorio, figūroje iškart kaulai išryškėja. Kad nekiltų papildomų kalbų, iškart einu valgyti sumuštinių. Ypač mėgstu kebabus. (Gal su česnakiniu padažu?) Aha, pats geriausias!“

Ketvirtą sprogimą, skirtą pavyduolėms, norinčioms atsidurti pupyčių vietoje, rasi gegužės mėnesio „Panelėje”. Prekyboje iki birželio 5 dienos, suskubk!

Ar norėtum, kad žurnalas atkeliautų pas tave kas mėnesį? Dalyvauk konkurse ir laimėk žurnalo „Panelė“ prenumeratą 3 mėnesiams! Atsakyk į apačioje pateiktus klausimus ir neužmiršk įrašyti savo vardo, pavardės bei elektroninio pašto adreso.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis