Naujas numeris: kas laukia liepos „Panelėje“?(FOTO)

Orams pagaliau atšilus, „Panelė“ nedrįstų jūsų išleisti atostogauti tuščiomis, tad jau šiandien pristatome vasarišką liepos mėnesio žurnalą!

Numeris ruoštas specialiai atostogautojams, tad čia bus ir gyvenimiškų istorijų skaitymui begulinėjant paplūdimyje, ir mados patarimų šiltajam sezonui, progų laimėti bilietus į festivalius, gaivių desertų su ledais receptų, kryžiažodžių, testų…

Žodžiu, apie viską, ko reikia smagioms atostogoms pačiame vasaros viduryje – pagalvota!

Štai kas jūsų laukia naujajame numeryje:

Viršelio mergina Ieva Marija, laikanti rankose mieliausią pasaulyje šuniuką, yra ne tik manekenė – straipsnyje sužinosite apie visus kitus jos pomėgius ir karjeros laiptus.

Estrados princo Ryčio Cicino sūnėnas Mantas jau nebe tas pats šešiolikmetis, svajojantis būti garsiu Lietuvos atlikėju – dabar jis, patyręs ir šilto, ir šalto, gyvena Londone, kur dirba ne šiaip kokiu sargu, o pačiu durininku! Apie visa tai Mantas pasakoja specialiai „Panelei“.

Neeilinį gyvenimą vilkike pasirinkusi porelė atskleidė visas savo gyvenimo ypatybes. Galime užtikrinti, kad visai kaip vairuotojus kelyje stebina blondinė, vairuojanti „fūrą“, taip ir jus nustebins šis straipsnis!

Žmona, vyras, penki vaikai, vištos, ožkos, net vėžliai, bet jokio vandens. Visas šis rinkinukas telpa į 20 kvadratinių metrų plotą, ir visa tai vyksta ne kažkur kaime Lietuvos pakraštyje, o pačiame Vilniaus centre! Akivaizdu, kad keletu sakinių visko papasakoti neįmanoma, tad istoriją su visomis smulkmenomis skaitykite „Panelės“ žurnale.

Skandalistas Norbertas Daunoravičius-Norbė dėl populiarumo gali ir avariją, ir nuotrauką su Monika Šalčiūte. Manote, viskas? Toli gražu! Istorija apie tai, ko dar ėmėsi Norbė, kad taptų žinomas ir apie tai, ko pakeliui į šlovė vaikinas „prisidirbo“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis