Naujas numeris: kas laukia gegužės „Panelėje“?

Pripažink, paprastai, praeidama pro vitriną, bandai įžiūrėti ne tai, kokie rūbai, prekės ar žmonės pasislėpę už lango, bet gaudai savo atvaizdą ir vertini, kaip atrodai pati. Gegužės mėnuo jau prasidėjo, o „Panelė” tikisi, kad neišsinarinsi akių, kai jos užklius už naujo žurnalo spalvingo viršelio! Taip, taip, taip – naujoji „Panelė” jau pasirodė prekyboje! Paskubėk ją įsigyti ir gurkštelk įsibėgėjusio gaivaus pavasario pirmoji!

Naujajame numeryje neišvengiamai pajusi alsuojančios ir už kampo jau tykančios vasaros kvapą, išgirsi pirmus „Panelės” 20-ojo gimtadienio įžanginius akordus, rasi begalę mados fotosesijų puslapių, kelionių ir meilės istorijų bei pačių vertingiausių prizų!

Žurnalo viršelyje ant hamako puikuojasi ir tau nuoširdižiai šypsosi profesionali vitrinų dekoratorė, mados blogerė ir „Panelės” apžvalgininkė-ekspertė Inga Lukšaitė (28 m.), slapyvardžiu VALIKABU. 

Mergina, teigianti, kad dirba geriausią darbą pasaulyje, atskleis vitrinų dekoratorės profesijos teigiamas ir neigiamas puses. VALIKABU papasakos, kuriose pasaulio vietose medžioti drabužius yra labiausiai verta bei atskleis begalę asmeninių pikantiškų gyvenimo detalių.

Merginą kalbino „Panelės” žurnalistas Orijus Gasanovas, fotografavo Algis Kriščiūnas, špakliavo Julija Estko, o šukuosenas kūrė Ramunė Kulbokaitė.

Gegužės žurnale taip pat rasi:

Kurortinis romanas

Meilė, per tris dienas netikėtai įsiliepsnojusi Gran Kanarijoje, privertė Olesią (27 m.) grįžti į salą viso gyvenimo atostogoms. Ir nors mylimasis pamelavo apie savo amžių ir nuslėpė, kad turi vaikų, Olesia jam atleido ir dėl savo sprendimo nesigailėjo nė akimirkos.

Pasikeitė neatpažįstamai!

Nors herojė Birutė Marija ir išsiskiria savo ūgiu (183 cm) bei kojos dydžiu (42), tačiau minioje ją pastebėti buvo sudėtinga. Idealių veido bruožų mergina pripažįsta, kad ji niekada neturėjo išlavinto stiliaus skonio. „Panelė” pilką pelytę pavertė į spalvingą pavasarišką divą, o rezultatas abstulbino ne tik Birutę, bet ir mus pačius!

20-ojo gimtadienio proga „Panelė” atgaivina pasikeitimų akciją ir siūlo tau siųsti nuotrauką bei progą, kuria tu norėtum pasikeisti, magazine@panele.lt ir galbūt tu akinančiai blizgėsi išleistuvėse, vestuvėse ar gimtadienyje!

Antroji Meilutytė

Lietuva turi dar vieną plaukimo viltį! Tai – 17-metė Eva Gliožerytė iš Šiaulių. Merginos treneris – tas pats John’as Rudd’as, iš Rūtos padaręs auksinę žuvelę. Ar karinė disciplina mokykloje ir griežtas sportinis rėžimas atves Evą į sporto Olimpą?

Meilė be sienų

Naujausiame žurnale „Panelė” bando išsiaiškinti, ar meilė per atstumą – misija įmanoma? Radome ir sėkmingų, ir nelabai pavyzdžių apie tai, kaip meilė kovoja su ištisais kilometrais.

Ar žinojai, kad JAV gyvena afroamerikietė mergina vardu Lithuania? Iš kur toks vardas?

O ar galėjai įtarti, kad būtent Lietuvoje, Vilniuje, veikia pirmoji ir vienintelė Baltijos šalyse prezervatyvų parduotuvė-informacinis centras? Čia gali rasti visko – nuo gumyčių iki auksinių lytinio švietimo patarimų.

Tai ir dar daugiau sužinosi, jei nepatingėsi atsiversti naujausio „Panelės” žurnalo! JAU PREKYBOJE!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis