Nauja „Panelė“: didžiųjų pasikeitimų numeris!

Žiema baigėsi, tamsa ir visos depresijos baigėsi – prasideda spalvų ir pasiruošimo vasarai laikas. Būtent toks, ryškus ir gaivus yra kovo mėnesio „Panelės“ numeris, kurio viršelyje geltonai rožiniame fone į bikinį įšokusi ledinė pana.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Užkrečiantis pavyzdys

Viktorija Strelčiūnaitė ir jos patirtis – labiausiai tiko pirmojo pavasario mėnesio viršelio istorijai. Ši mergina savarankiškai sugebėjo atsikratyti 22 kilogramų, ji pakeitė įvaizdį, ir galima sakyti iš Pelenės virto princese. „Anksčiau buvau patyčių objektas, vengiau žmonių, per dienas žaisdavau kompiuteriu. O dabar mano gyvenimas kardinaliai kitoks – mėgstu puoštis, tūsintis ir esu apsupta draugų“, - sako viršelio mergina. Viktorija yra nuotraukų retušuotoja, todėl daugelis pamatę jos pokyčius netiki, kad ji nenaudojo fotošopo. „Negali būti, kad čia ta pati pana“, - tai dažniausiai rašomas komentaras po jos nuotraukom internete. 

Žurnale jūsų laukia atviras Viktorijos interviu ir spalvinga fotosesija.

Nauja profesija, didžiulės perspektyvos

Marija Palaikytė niekada negyveno pagal taisykles. Ji jas laužė ir niekada dėl to nesigailėjo, atvirkščiai – pataria visoms taip daryti. Kai ji nusprendė tapti trendsetere – žmonės stvėrėsi už galvų, atkalbinėjo, nes nebuvo girdėję nei tokio žodžio, nei tokių pareigų. Mados tendencijų prognozuotoja – štai, ką reiškia sudėtingas terminas, Marija yra pirmoji šios profesijos atstovė mūsų šalyje.

Sugrįžusi iš mokslų Italijoje ji atidarė vyrų stiliaus namus, ėmė rašyti mados apžvalgas, konsultuoja klientus kuo reiktų rengtis, bei tapo aukštuomenės vakarėlių pažiba.

Evelina filmuoja save

Pristatome dar vieną interneto sensaciją! Evelina iš Kingston Upon Hulo miestelio Anglijoje prieš metus nusprendė, kad gyvena taip įdomiai, jog tai būtina filmuoti. Ši emigrantė sukūrė daug atgarsių sulaukusių buitinių vaizdelių vlogą „Diena su manimi“, kuris žiūrovus pribloškė... savo paprastumu.

Savo filmukuose Evelina itin atvira, pasakoja net apie vyro pleiskanas ir nesibodi kadre kosėti. O ką, jeigu ima kosulys, kam stabdyti filmavimą?

Blogi berniukai

Pavojingiausias kaimo bachūras... Taip mums Dovainonyse, Kauno rajone pristatė Jogirdą Ramanauską (18m.), kurį vietiniai žmonės kaltino vagystėmis, suktybėmis ir akiplėšiškumu.
Jogirdas negalėjo tylėti – todėl gynėsi ir specialiai „Panelei“ parodė kaip sunkiai gyvena, kiek problemų turi per savo naivumą. Blogiausia kaip sako jis, kad netyčia greitųjų kreditų bendrovėms praskolino močiutės namą. Jinai jį parduoda, kad tik vaikino skolas grąžintų.

Kur gyvens močiutė? Kodėl Jogirdą bandė nunuodyti draugas? Ką šioje istorijoje veikia kaimo girtuoklė, beveik juodaodė? Ir kodėl giminės paskleidė gandą, kad jis purvakraujis? Ne straipsnis, o beveik detektyvas.

Kaimas tokios dar nematė

Dažniausias klausimas užduodamas „Panelės“ žurnalistams – kur jūs randate tokių spalvingų pašnekovų? O mes vis sakome: jie tarp mūsų, tereikia įsiklausyti į aplinkinių kalbas... Nebijokite pakalbinti nepažįstamojo, nustebsite, ką jis papasakos.

„Meilę pribaigė kiaušiniai“ - įspūdingiausia istorija, kokią teko išgirsti atsitiktinai susipažinus su mergina kavinėje. Blondinė, rašytoja, pabėgusi nuotaka, pasiaukojanti dukra, verslo planus iškeitusi į kaimo mėšlą – tai Žydrė!

O taip pat žurnale: 

Specialiai iš Pietų Afrikos respublikos – interviu su vietos gražuole Phendu Kuta (23m.), kuri sugalvojo alternatyvios Afrikos mados žurnalą.

Testas: kaip, po velnių, išsirinkti, ką studijuoti... Nes tiek daug pasirinkimo, taip visko norisi. O gal visai nieko nesinori?

Mūsų žvaigždės sugalvojo krūvą būdų, kaip mums prisivilioti daugiau turistų. 

Jovitos nuotykiai Paryžiuje: kaip tapti mados fotografe?!

Raumeningiausias... ne, talentingiausias Lietuvos vaikinas – Denis ir jo verslo planas: išgarsėti visame pasaulyje, uždirbti kuo daugiau pinigų.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis