Meilės burtas pagal plaukus: kas tavęs laukia?

Turbūt daugelis bandė burtis iš kavos tirščių, kortų ar delno. Tačiau ar kada nors pagalvojai, kad tavo likimą kuo tiksliausiai gali nustatyti atsitiktinai ant stalo nukritęs galvos plaukas? Juk ne iš niekur kilo burtas-žaidimas su nukritusia blakstiena ant vieno iš skruostų. Jei atspėji ant kurio,- reiškia noras išsipildys.

Šį kartą buriamės ne iš akies, plaukų. Dažniausiai šiltu laikotarpiu gvildenama problema – meilė. Todėl burtai apie ją.

Plaukai jau prieš šimtus metų naudoti slaptiems meilės kerams ir užkalbėjimams, štai kodėl merginos nenoriai dalinosi šukomis, bijodamos raganų kerų, o mylimieji prie širdies mūšiuose glausdavo patinkančios damos plaukų sruogą, tikėdamiesi apsaugos. Tegul šie plaukų būrimai padeda sužinoti, kokia ateitis tavęs laukia meilės fronte, juk magija – amžina!

ŽENKLŲ BŪRIMAS

Išsitrauk plauką, galvodama apie patinkantį vaikiną. Jei esi trumpaplaukė, tiks ir paprastas raudonos spalvos 30 cm ilgio siūlas, tik turėsi prieš tai jį savaitę nešioti, užnėrusi ant kaklo arba įsipynusi į plaukus, kad pasikrautų tavo energijos. Patiesk ant stalo baltą staltiesę (tiks ir balto popieriaus lapas), paimk plauką (arba siūlą) už galiuko ir mesk ant stalo. Žiūrėk, kokia figūra nukritus plaukui susidarys.

Didelė kilpa (plauko galiukai trumpesni už susidariusią kilpą)

Tavo jausmai virte verda, atrodo, kad tuojau sprogsi nuo emocijų ir jausmų, tačiau jis kažkodėl delsia. Lyg ir sulauki simpatijos ženklų, lyg ir ne, lyg ir pagauni jo žvilgsnį, bet, regis, ir kitoms jis nusišypso. Deja, vyrai taip elgiasi motyvuotai ir dėl svajonių merginų geba devynias jūras perplaukti, o jei „stabdo“, tam visada yra priežastis. Gal jums kenkia atstumas, amžiaus ar socialinis skirtumas, gal nebaigti reikalai su buvusiąja, gal jis tiesiog nori laisvės, o ne įsipareigojimų. Vienintelė išeitis – laukti ir tuo pat metu būti atvirai gyvenimo galimybėms. Kartais tinkamas žmogus būna visai šalia, tiesiog jo nepastebi, nes įsivaizduojamas idealas aptemdo protą.

Maža kilpa (plauko galiukai ilgesni už susidariusią kilpą)

Nedideliais žingsneliais į galingą pergalę. Esi jam patinkančių žmonių sąraše, jis tave laiko draugiška ir simpatiška, kelias jau netrukus taps atviras – atrodo, kad likimas parodo vartus į jo širdį bei paduoda raktą, belieka tik užeiti į vidų. Svarbiausia visko nesugadinti kvailais poelgiais, lengvabūdišku elgesiu, nes jam reikia tikros partnerės, o ne viliotojos, kuriai vienu metu skambina devyni gerbėjai.

Dubuo (plaukas sudaro vieną vingį – susisuka į „U“ raidę)

Esi mažame saugumo uoste – tau viskas sekasi, jis tavimi žavisi, kvepia net piršlybomis (jei dar nesi susižadėjusi) ar net vestuvėmis (jei žiedelis ant tavo piršto jau spindi.) Rekomenduojame mėgautis situacija, bet neužmigti ant laurų, nekurti tuščių ginčų ir nepanirti į buitį, nes ji pavojingesnė už pikčiausią konkurentę – juk santykius apipina nuoboduliu. Džiaukis ir švęsk savo laimės etapą, parodyk likimui, kokios brangios tau jo dovanos.

Mišrus variantas (susidaro ir kilpa, ir „S“ arba „U“ raidė)

Neaiški, komplikuota situacija. Ar gali būti taip, kad ir pati nesi tikra, ar nori šio vyro, o būrimas – tik linksmas žaidimas? Gal esi iš tų, kurioms svarbu visą laiką būti įsimylėjusioms, ar paskui save vestis būrį dūsaujančių gerbėjų? O gal ieškai atsakymo į klausimą, kuris jau išspręstas (vaikinas jau pasirinko kitą, o tu tik veltui drumsti vandenį; jam net nepatinka merginos; esi tiesiog ne jo tipo ir jis akivaizdžiai davė tau tai suprasti). Išvados – turėti šį vyrą pavyks tik per stebuklą.

BŪRIMAS „PRIEŠAI, LAUK!“

Pavydžių konkurenčių, tau kenkiančių žmonių ir nužiūrėjimų padeda atsikratyti gerokai patrumpinti plaukai, tereiks po kirpimo bent vieną plaukų sruogą parsinešti namo ir vidurnaktį sudeginti, mintyse kartok: „Atsikratau viso blogio, tegul nauja diena atneša gėrį ir naują pradžią“. Šis būrimas padeda ir atsikratant įkyrių gerbėjų.

VESTUVINIS BŪRIMAS

Kada geriausia burtis? Tam labiausiai tinka simbolikos šventės, tokios kaip pavasario ir rudens lygiadieniai, Kalėdos, Joninės, Šv. Baltramiejaus diena.
Tau reikės mamos vestuvinio žiedo, vieno išrauto savo plauko, stiklinės. Į ją įpilk vandens, ant plauko virš taurės pakabink žiedą taip, kad neliestų vandens. Kiek kartų jis atsitrenks į stiklinės kraštą iki sustodamas, po tiek metų ištekėsi. Labai svarbu nesukčiauti ir nejudinti rankos!

Neradai tinkamos plauko figūros? Visos reikšmės slepiasi kiečiausiame vasaros leidinyje - „Panelė Bling Bling” žurnale!


Ehey, atostogautojau! Karščiausias vasaros leidinys „Panelė Bling Bling” – jau prekyboje! Žurnalas, kuris tave lydės visur: į miestą, pas močiutę į kaimą, prie jūros ar į festivalį pasiruošęs tave nustebinti, pralinksminti, šokiruoti ir net protiškai pastimuliuoti! Bet ar tu, skaitytojau, pasiruošęs žemam startui į prekybos vietas, kur „Panelė Bling Bling” jau spigina tiesiai į akį net nuo keturiasdešimt antros kasos? Pasiruošt, dėmėsio, marš! O beskubėdamas parduotuvių link, griebk šį anonsą ir išsiaiškink, kas žurnale tavęs laukia:

Viršelio mergina

Eva Gliožerytė (17 m.) – mergina, kuri septynmyliais grybšniais kopia į plaukikų sporto Olimpą. Apie sportišką jos pusę rašėme gegužės „Panelėje”. Šį kartą atskleisime jos žmogiškąją, moteriškąją pusę. Ar žinojai, kad treniruotėms ją labiausiai užveda G&G Sindikatas?

Grožio beprotybės

Elfo ausys, ančiuko lūpos, Justino Bieberio plaukuosena – tai tik dalis keisčiausių plastinių operacijų, kurias pasidarė įvairūs žmonės iš viso pasaulio. Šiuolaikinė medicina – visagalė. „Tekšt” pinigus ant stalo ir tu – tikras pajuokos objektas.

Liemenėlių magija

Ojei, kokia liemenėlių įvairovė! Keisk jas dažniau nei antras puses ar kojines! Išsprogdinančios krutinę, siaurinančios pečius, gilioms iškirptėms, intymiam vakarui ir t.t. Išsirink kiečiausią... arba visas!

Taip pat tavęs laukia begalė smagių, šmaikščių kryžiažodžių, vasariškų anekdotų, burtų, facebook’o patarimų ir vasaros meilės horoskopų. Įsigyk „Panelė Bling Bling” ir pradėk vasaroti jau dabar!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis