Kauniečių dvynių kasdienybė - „viešos“ dietos ir nesibaigiantys drabužių derinukai(INTERVIU)

Maisto tinklaraščių turime nemažai, o mados – visą galybę... Tad, nenorėdamos kartotis, sesės dvynės Laura ir Eva Macijauskaitės (17 m.) iš Kauno ėmė rašyti plačiai – apie viską, ką galima apibūdinti žodžiais „gyvenimo būdas“. Kaip gyventi, kad būtum visapusiškai stilinga.

INTERNETE – VISAS GYVENIMAS

Restoranai, parduotuvės, renginiai, privatūs vakarėliai ir kelionės – sesėms Laurai ir Evai, interneto erdvėje savo pavardę iš Macijauskaitės trumpinančioms į Macij, viskas įdomu. Kiekvieną dieną dvynės pasišovė išbandyti ar pamatyti ką nors naujo, o vėliau tai aprašyti savo bloguose. „Tai darome jau penkerius metus, kuo toliau, tuo daugiau gerbėjų turime, nes atsiranda vis įvairesnių naujų sričių. Tarkim, praėjusią žiemą pradėjome lankyti garsių Lietuvos dizainerių kolekcijų pristatymus, iš kurių ruošiame apžvalgas“, – pasakoja Laura.

Iš pradžių sesės bandė kurti vieną bendrą blogą, bet nuomonės per dažnai išsiskirdavo, susiginčydavo net dėl poros nekaltų žodelių... Todėl nusprendė draugiškai skirtis ir kurti du atskirus tinklaraščius.

TAS PATS, TIK TRUPUTĮ KITAIP

Lauros lauramacij.com ir Evos spaventaremoda.com – kone identiški. Neįgudusi akis turbūt ir nesuprastų, kad juos pildo skirtingos autorės, viena į kitą panašios kaip du vandens lašai. O ir turinys beveik vienodas...

„Mes vaikštome į tas pačias vietas, perkame tose pačiose parduotuvėse, keliaujame taip pat su tėvais. Bet įdomiausia, kad net suvalgiusios vienodus patiekalus, turime skirtingas nuomones, o skaitytojai gali atsirinkti, kurios labiau patinka“, – aiškina Eva. Jos blogas kiekvieną dieną sulaukia per 500 unikalių lankytojų. Sesė Laura keliais šimtais atsilieka, bet negali paaiškinti mažesnio populiarumo.

Kaip ir daugelis blogerių, siekdamos didesnio pripažinimo, merginos rašo angliškai. Tad gerbėjų turi ne tik Europoje, bet ir už Atlanto.

INVESTUOJA PAČIOS

Kad nuolat būtų naujų straipsnių, dvynės, be abejo, turi investuoti. Suskaičiavo, kad per mėnesį savo virtualiam pomėgiui kiekviena išleidžia apie 300 litų.

„Tėvai mums tiek neduotų, o ir prašyti būtų negražu. Todėl nuo trylikos metų abi dirbame kosmetikos platintojomis. Eva parduoda „Avon“, o aš „Oriflame“ produktus. Vasaromis, kai labiausiai norisi paišlaidauti, papildomai užsidirbame pas mamos draugę kavinėje“, – darbštumą demonstruoja Laura.

PRABANGESNĖS NEI KITOS

Populiariausi įrašai, be abejo, apie madą. Keičiantis drabužiais tarpusavyje ir nuolat spintą papildant naujais pirkiniais, joms pavyksta 365 dienas per metus atrodyti skirtingai. Net paties geriausio derinuko Macij merginos nelinkusios kartoti. Dar viena griežta jų taisyklė – niekada nepirkti dėvėtų drabužių parduotuvėse. „Tai ne mūsų stilius... Mėgstame atrodyti truputį prabangiau“, – didžiuojasi Eva.

Jau keletą metų sparčiai populiarėjančios sesės bendradarbiauja su įvairiais drabužių ir kosmetikos gamintojais, kurie nemokamai siunčia joms išbandyti savo produkciją. Brangiausia dovana, kurią iki šiol gavo, – 800 litų kainuojančios „Fabiana Filippi“ kepuraitės.

SPECIALŪS EKSPERIMENTAI

Dėl savo skaitytojų dvynės kartais net daro eksperimentus, tarkim, abi vienu metu laikėsi dietos. O štai pastaruosius mėnesius jos bando būti vegetarėmis. „Pirmiausia nustojome vartoti bulvių traškučius ir gazuotus gėrimus, vietoj jų geriame žaliąją arbatą. O tada atsisakėme raudonos mėsos, valgom tik vištieną“, – idėją pristato Laura.

Evos ir Lauros gyvenimo būdą sekti galite internetu
Laura: lauramacij.com, Eva: spaventaremoda.com

Daugiau stiliaus patarimų ir mados fotosesijų - liepos mėnesio „Panelėje“!

A.Kriščiūno nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis