Įvertinkite: leopardinis „Panelės“ viršelis!

Ryškiom raidėm užrašėm „auksinis viršelio jaunimas“. Ir tai tiesa.

Mergina – neeilinis talentas, šuolių į vandenį čempionė Daniela Aleksandravičiūtė. Katinas – absoliutus šių gyvūnų elitas, Bengalijos leopardinių veislės gražuolis Faunas, kurio kaina... OMG – 10 tūkstančių litų, arba apie 3 tūkstančius eurų.

Iki fotosesijos jie vienas kito nepažinojo. Pozavimo pradžia buvo ne pati sėkmingiausia, šios veislės katinai turi laukinio kraujo, tad ir pasidrąsko ir pasimuisto. Bet Daniela Fauną sutramdė!

Įdomus sutapimas – visa Danielos šeima didžiulė katinų mylėtoja. Augina net tris. O viskas prasidėjo nuo to, kad pirmoji katė į jų namus atkeliavo tiesiog pabėgusi nuo kaimynų.

Balandžio
Balandžio "Panelės" viršelio mergina

Už dvidešimt minučių kelio nuo Danielos namų Kauno rajone Lapėse – gyvena Fauno šeima. Nereali, meniška šeimininkė Agnė, kuri du savo gyvenamo namo aukštus užleido čia ir veisiamoms katėms. O pati su vyru ir dukra glaudžiasi likusiame viename aukšte.

Viršelis tai dar ne viskas. Žurnale rasite didžiulį Danielos interviu, kuriame ji atvirai prisipažįsta kiek daug tenka aukoti, kad taptų geriausia šuolininke Lietuvoje ir dar... jūs sužinosite, kad didžiausias jos konkurentas dėl kelialapio į Olimpines žaidynes yra... jos mylimasis! Intrigos, niekur nuo jų nepasislėpsi.

Viršelis ir žurnalas jau pasirodė. Vertink viršelį komentaruose.

Balandžio
Balandžio "Panelės" viršelis

Apie kitas žurnalo temas skaityk čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis