Žvaigždės, stulbinamai panašios į savo mamas(FOTO)

Gegužės pirmasis sekmadienis – nuostabi diena, kai visos apkabiname savo brangias mamas ir įteikiame gėlių, taip įrodydamos savo meilę. Mamų ir dukrų ryšys iš tiesų yra unikalus. Tai galima pastebėti ir tarp Holivudo žvaigždučių.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Obuolys nuo obels netoli rieda... Garsiausių aktorių, dainininkių ar tiesiog veiklių moterų dukros seka jų pėdomis ir dažnai net renkasi tas pačias profesijas. Skubėkite pasveikinti savo mamyčių, o prieš tai peržvelkite, kokios gi Holivude mamos ir dukros yra pačios panašiausios.

Beyonce ir Tina Knowles, besipuikuojančios viršelio nuotraukoje

Šios dvi gražuolės lyg du vandens lašai panašios ir spinduliuojančios stiprybę. Dabar jau aišku, iš kur Beyonce paveldėjo tokią skaisčią odą ir įspūdingus figūros linkius.

Dakota Johnson ir Melanie Griffith

„Penkiasdiešimt pilkų atspalvių“ žvaigždė, beveik nebuvo abejonių, jog debiutuos kine. O kaip gi kitaip, kai jos mamytė – pati Melanie!

Vida Press

Kate Hudson ir Goldie Hawn

Kino legenda Goldie Hawn į vaidybos pasaulį pastūmėjo ir talentingąją Kate. Nieko nereikia pridurti: tiek talentu, tiek išvaizda Goldie ir Kate nenusileidžia viena kitai.

Vida Press

Susan Sarandon ir Eva Amurri Martino

Tiek iš plaukų, tiek ir iš akių gali pažinti, jog tai tas pats kraujas. Ir dar – iš visuomet geros nuotaikos ir pozityvo.

Vida Press

Rummer Willis ir Demi Moore

Iš nuotraukos matyti, jog Briuso Williso dukra Rummer – tikras mamos atspindys. Abi tamsios, ir abi pašėlusios: mėgsta kompaniją ir smagų laiką.

twitter.com

Nicky, Kathy ir Paris Hilton

Hiltonų damos – kaip visuomet karingai ir ryžtingai nusiteikusios. Jas sieja ne vien plaukų spalva, bet ir tai, jog visos trys yra neabejingos madai,nes visos turi drabužių bei kvepalų linijas.

Vida Press


Madonna ir Lourdes Leon

Pirmoji Madonnos dukra yra ne tik stulbinamai panaši į pop deivę, bet ir, kaip matyti iš fotografijos, kopijuoja mamytės stilių. Lourdes jau debiutavo mados sferoje ir kartu su mama yra įkūrusi drabužių liniją.

twitter.com

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!
Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis