Vaikinų nuomonė: grožio klaidos, kurios kelia jiems siaubą

Kodėl merginos darosi makiažą? Vienos tikina, kad makiažas suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, kitos sako, kad nori tiesiog užmaskuoti veido odos trūkumus, tačiau dauguma nori pabrėžti savo grožį, ir, žinoma, atrodyti patrauklesnėms.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Nors merginos iš kailio neriasi norėdamos pasidaryti kuo profesionalesnį makiažą, vaikinai dažnai atskleidžia, kad gražiausios jiems – natūraliai atrodančios merginos. O kokių grožio klaidų jie labiausiai nemėgsta? Paklausėme vaikinų!

1. Kvepalų „debesis“

„Jeigu pirmiausiai užuodžiu kvepalus, o tik paskui išvystu jų savininkę – nieko gero. Po 10 minučių praleistų su kvepalų maniake galva ima svaigt!“ Donatas, 17 m.

2. Storas makiažo pagrindo sluoksnis

„Jau geriau keletas spuogelių, nei pudros kaukė. Atrodo, kad jos po ta kauke nori pasislėpti, nors iš tikrųjų tik tampa dar geriau matomos“. Linas, 18 m.

3. Akivaizdžiai dirbtinės blakstienos

„Nepakenčiu tų „šluotų“ ant akių. Jūs ką, manot, kad natūraliai atrodo?!“. Ernestas, 20 m.

4. Išsausėjusi kelių ir alkūnių oda

„Man nepatinka ne kiek grožio, kiek kūno priežiūros klaida. Būna, noriu paglostyti merginos kojas, o ranka „užstringa“ ties šerpetojančia kelių oda. Nepatrauklu!“ Justas, 19 m.

5. Nedepiliuotos kojos

„Žinau, kad vašku depiliuoti plaukelius skauda, tačiau net ir gražiausios merginos išvaizdą sugadins styrantys kojų plaukeliai. Susitvarkykit!“ Rokas, 18 m.

6. Pageltę dantys

„Man nepatinka rūkančios merginos, nes daugumos jų dantys būna pageltę. Nė už ką tokios nebučiuočiau...“ Adomas, 17 m.

7. Limpantis lūpų blizgis

„Kartą naktiniame klube „nusikabinau“ efektingą juodaplaukę, tačiau pabučiavęs ją pasigailėjau – šlykštų lipnaus blizgio skonį prisiminiau dar ne vieną dieną!“ Tomas, 22 m.

8. Oranžinis dirbtinis įdegis

„Pats baisiausias vaizdas žiemą – oranžinė merginų veido oda. Niekas juk nesitiki, kad visus metus atrodysit lyg iš Ibizos grįžusios, kam taip pigiai apsimetinėti?“ Dominykas, 18 m.

9. Laku „suklijuoti“ plaukai

„Man labai gražios ilgaplaukės merginos, tačiau jeigu dėl lako tie plaukai tiesiog nejuda – nieko gero. „Plastmasinės“ šukuosenos tikrai nežavi!“ Augustas, 20 m.

10. Ryškus „dūminis“ makiažas

„Nieko prieš makiažą neturiu, bet kam paskaitose reikia rodytis su tomis „mėlynėmis“? Toks makiažas man primena pandas, atleiskit, jei įžeidžiau“ Aurimas, 19 m.

Ar sutinki su vaikinų nuomone? O gal nori paprieštarauti? Pasidalink mintimis komentaruose!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis