Tai, ko nežinojote apie Lietuvoje koncertuosiantį Edą Sheeraną

Artėja vasario 15-oji, diena, kai tūkstančių gerbėjų širdis savo dainomis virpins Vilniuje koncertuosiantis Edas Sheeranas. Šis žaibiškai išpopuliarėjęs vaikinas pavergė milijonus savo itin romantiškomis dainomis bei nuoširdžiu bendravimu su gerbėjais. Kad koncerto laukimas neprailgtų, pateikiame įdomių faktų apie Edo Sheerano gyvenimą ir netrukus vyksiantį koncertą!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

1. Nuo paauglystės muzikavęs Edvardas Christopheris Sheeranas (toks jo tikras vardas ir pavardė) išgarsėjo tik 2011 metais su grupe „No. 5 Collaborations Project“, kai atkreipė paties sero Eltono John odėmesį.

2. Per 2009 metus Edas Sheeranas surengė net 312 koncertų!

3. Vienas geriausių atlikėjo draugų – dainininkas Passenger.

4. Prieš išgarsėjant, Edas buvo pakviestas būti komandos nariu reperio Example koncertiniame ture.

5. Vilniuje Edvardas Sheeranas pristatys savo albumą „X“ (tai antrasis jo albumas, pirmasis – „+“ –išleistas 2011 metais).

Edas Sheeranas
Edas Sheeranas
Vida Press

6. Ypatingos atlikėjo dainų istorijos: „Give Me love“ skamba seriale „The Vampire Diaries“, „Thinking Out Loud“ – daina, kurios klipas sulaukė 3 milijonų peržiūrų per 24 valandas nuo paskelbimo pradžios; „The A Team“ – kūrinys, kurį atlikėjas parašė įkvėptas benamių pasakotų istorijų apie savo kūną pardavinėjančias moteris ir kvaišalus; hitą „Sing“ įrašė su žymiuoju Pharrellu Williamsu; „Lego House“ vaizdo klipe nusifilmavo žinomas aktorius Rupertas Grintas (Ronis iš „Hario Poterio“ filmų).

7. Edas kuria dainas ir filmų garso takeliams. Filmui „Hobitas: Smogo dykynė“ parašė lyriškąją „I See Fire“, o paauglių dievinamai kino juostai „The Fault In Our Stars“ jis sukūrė dainą pavadinimu „All Of The Stars“.

8. Taylor Swift yra Edo Sheerano kolegė ir gera draugė. „Edas yra labiausiai šlovės nesugadinta asmenybė, jis visada toks pat – tiek namie, su draugais, tiek ant scenos“ – teigia atlikėja.

Edas Sheeranas koncertuoja „Victoria's Secret“ šou
Edas Sheeranas koncertuoja „Victoria's Secret“ šou
Vida Press

9. Edas Sheeranas nevairuoja automobilio (neturi teisių), tačiau neseniai dalyvavo britų „Aukščiausios pavaros“ laidoje, kurioje vairuodamas automobilį patyrė avariją.

10. Edo gimtadienis bus vos kelioms dienoms praėjus po Vilniuje vyksiančio koncerto, t.y. vasario 17 dieną (dabar atlikėjui 23 metai).

11.Dainas „Moments“ ir „Little Things“ Ed Sheeran parašė populiarumo viršūnėje karaliaujančiai vaikinų grupei „One Direction“.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis