Su tavo veidu susijęs dalykas atskleis tai, apie ką dažnai mąstai (FOTO)

Mūsų veido forma - gamtos mums duota dovana, kuri ne tik įrėmina mūsų veido bruožus, bet ir daug ką pasako apie mus pačias. Yra net terminas veido formos mokslas, kuris nusako tyrimų sritį, tiriančią būtent skirtingas veido formas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Todėl šį kartą mes - visai ne apie tai, kokios šukuosenos tau tinka pagal veido formą. Radusi savo veido formą paskaityk, ką ji sako apie tave pačią. Ar dažnai mąstai apie savo asmenybę? Jei taip, tuomet šis tekstas - kaip tik tau.

Stačiakampė veido forma. GERA MĄSTYTOJA. Tu esi imli, smalsi, viskuo domiesi ir gana greitai susigaudai, kas vyksta aplinkui. Vis dėlto kartais tau būdingas paprasčiausias per didelis ir intensyvus mąstymas. Pernelyg gausus analizavimas tikrai nėra labai gerai. Ypač kalbant apie santykius su vaikinais. Beje, šią veido formą turinčios merginos pasižymi ir gana dideliu troškimu dominuoti.

Stačiakampę veido formą turi Lucy Liu
Stačiakampę veido formą turi Lucy Liu
Vida Press

Rombo formos veido forma. TA, KURIAI VISKAS TURI BŪTI TOBULA. Tu neapkenti, jei viskas vyksta ne pagal tavo planą - privalai viską kontroliuoti. Jei pagal Zodiaką nesi Avinas, tikrai turi šio Zodiako ženko savybių! Tavo blogoji pusė - kartais gali įžeisti, mat pasakai ką nors griežto ar užgaulaus. Dievini savo geriausius draugus - be savo draugų rato tu nė per žinsgnį.

Rombo formos veido formą turi Taylor Swift
Rombo formos veido formą turi Taylor Swift
Vida Press

Apvali veido forma. NUOŠIRDI IR GERANORIŠKA. Tu visuomet esi ta, kuri padės, išklausys ir stengsis suprasti. Kad ir kas bebūtų, žmogiškumas tau yra pirmoje vietoje. Tai, matyt, paveldėjai iš savo tėvų. Labai myli gyvūnus ir stengiesi jiems padėti. Lengvai nepasiduodi kitų įtakai, esi gana įtari. Beje, su tavimi - visada labai linksma.

Apvalią veido formą turi Mila Cunis
Apvalią veido formą turi Mila Cunis
Vida Press

Ovali veido forma. VISADA ŽINAI, KĄ PASAKYTI. Esi ta, kuri žodžio kišenėje neieško ir dažnai pasakoja tai, ką kiti nori girdėti. Intuityviai jauti, ar žmogus su tavimi atviras ir nuoširdus - jei taip, tuoj pat jam atsiversi. Prie tavęs labai jauku būti, nesukeli nė menkiausio streso kitiems.

Ovalią veido formą turi Beyonce
Ovalią veido formą turi Beyonce
Vida Press

Kvadratinė veido forma. ATSIVERI NE BET KAM. Tau būtina ilgiau pabendrauti su žmogumi, jog galėtum juo pilnai pasitikėti. Apskritai esi ta, kuri šneka tik su tais, kuriuos gerai pažįsta. Draugai žino, kokia esi iš tiesų, o aplinkiniai tave gali palaikyti kiek šalta.

Sandra Bullock
Sandra Bullock
Vida Press

Širdelės veido forma. ESI ENERGIJOS UŽTAISAS. Gamta jau taip sutvėrė, jog tokią veido formą turinčios merginos yra labai entuaziastingos ir gyvybingos. Joms nuolat reikia veiklos ir veiksmo. Jos labai užsispyrusios ir visuomet laikosi duoto žodžio. Neapkenčia melagių ir labai gerai juos permato.

Širdelės veido formą turi Ashley Olsen
Širdelės veido formą turi Ashley Olsen
Vida Press

Kriaušės arba trikampė veido forma. DIEVINI BUVIMĄ DĖMESIO CENTRE. Nesi nuobodi, priešingai - su tavimi visuomet yra ką veikti. Vis dėlto kartais būni šiek tiek egocentriška - visas dėmesys turi būti sutelktas į tave. Aplinkiniai tave laiko kiek arogantiška, nors iš tiesų tokia nesi.

Trikampę veido formą turi Kelly Osbourne
Trikampę veido formą turi Kelly Osbourne
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis