Sparčiai populiarėjantis aktorius pademonstravo žvaigždėms nebūdingą elgesį

Sunkiai besurastume jauną naujais filmais ir knygomis besidominčią merginą, kuri nebūtų girdėjusi visus populiarumo rekordus sumušusios „The Fault In Our Stars“ meilės istorijos. Bestseleriu tapusi knyga ir jos ekranizacija žvaigždėmis pavertė ne vien knygos autorių Johną Greeną, bet ir pagrindinių vaidmenų atlikėjus Shailene Woodley bei Ansel Elgortas.

20-metis Ansel save laiko žmogumi, kuriam labai pasisekė. Kol kas tik trijuose filmuose pasirodęs aktorius - puikiai žinomas visame pasaulyje, milijonai gerbėjų kraustosi iš proto dėl išvaizdaus ir labai talentingo vaikino. Menininkų šeimoje užaugęs (Ansel tėtis Arthuras Elgortas - garsus mados fotografas) ir prestižinę „žvaigždžių kalve“ tituluojamą „LaGuardia“ menų mokyklą baigęs Ansel ne tik vaidina, bet ir kuria muziką. Slapyvardžiu „Ansolo“ prisistatantis vaikinas kuria „House“ stiliaus muziką ir didžėjauja vakarėliuose.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:

Vaikino verdiktas: merginų veiksmai, kurių negaliu pakęsti
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)
Stiliaus klaida: prakaito dėmės ir persišvietusi krūtinė(FOTO)

Ansel Elgort
Ansel Elgort
Vida Press

Tačiau nors jis ir tikina, kad nenori būti „tik aktorius“ arba „tik muzikos prodiuseris“, vieno titulo jis, visgi, baidosi. Pasirodo, nuo mažens tėčio fotosesijose pozuojantis Ansel visiškai nenori būti vadinamas modeliu! Pastebėjęs, kad jo biografiją aprašęs „Wikipedia“ puslapis mini, jog jis - ne tik aktorius, bet ir modelis, Ansel ne juokais susierzino ir prašė fanų pagalbos, kad šie klaidą ištaisytų.

„Padaryčiau bet ką, kad mano „Wikipedios“ puslapyje nebeliktų informacijos, teigiančios, jog esu modelis. Tik todėl, kad pozavau keliose fotosesijose, kaip ir daugelis kitų aktorių, tikrai negaliu vadintis modeliu. Gal kuris nors iš jūsų galėtų šią klaidą ištaisyti? Likčiau amžiams skolingas“, - savo „Twitter“ paskyroje rašė aktorius.

Tai štai kaip „ne žvaigždiškai“ Ansel elgiasi. Jam nereikia šlovės už tai, kas, jo manymu, jam nepriklauso. Juk paprastai pradedantieji aktoriai vaikosi bet kokios galimybės išgarsėti! Tačiau kas drįstų pasiginčyti, jog jaunasis aktorius neatrodo kaip modelis?!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis