Širdžių ėdikas: „One Direction“ narys Harry Stylesas bandė suvilioti fanę(VIDEO)

Milijonus gerbėjų turintis „One Direction“ penketukas savo gerbėjas žavi ne tik puikia išvaizda, dainomis, bet ir unikaliu humoro jausmu. Naujausias to pavyzdys - komiškas Harry Styleso bandymas „atkalbėti“ 20-metę fanę nuo sumanymo tekėti.

Savo vestuvių dieną Tasha Gershfield sulaukė ypatingos dovanos: pats Harry Stylesas įrašė jai video žinutę, kurioje prašo jos persigalvoti, netekėti ir atbėgti pas jį. Būsimos nuotakos jis pažadėjo laukti vienoje miestelio, kuriame turėjo tuoktis laimingoji fanė, kepyklėlėje.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Sparčiai populiarėja nauja pavojinga grožio manija
Pasitikrink, ką apie tave atskleidžia tavo gimimo data
Gatvės mada: jaunimas demonstruoja neįpareigojantį stilių(FOTO)

„Tasha, dar ne vėlu, tau nereikia to daryti“, - sunkiai tramdydamas juoką ir bandydamas atrodyti rimtai prieš kamerą kalbėjo Harry. „Aš lauksiu tavęs 3 valandas „Orli“ kepyklėlėje. Jeigu pas mane neateisi, aš suprasiu, tačiau lauksiu tavęs“.


Harry Stylesas. AOP nuotrauka

Deja, nors netekėti prašė vienas geidžiamiausių pasaulio vaikinų, iš savo vestuvių Tasha nepabėgo ir ištarė „Taip“ sužadėtiniui Jamesui. Sensacija tapęs klipas buvo rodomas vestuvių svečiams, o Tasha ir jos sutuoktinis padėkojo Harry už parodytą dėmesį. Įdomu, ar Tasha bent akimirką sudvejojo dėl savo pasirinkimo?.. 

Harry Styleso video pamatysi čia

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis