Simonos Milinytės savaitgaliai: žvaigždė rekomenduoja serialus, kurie tau patiks (FOTO) (INTERVIU)

Šeštadienį PANELĖ pasitinka jau tradicija tampančia rubrika – Pramogų receptai. Trečioji savo savaitgalio patarimais dalinasi šiuo metu Amerikoje gyvenanti dainininkė Simona Milinytė. Pasak šviesiaplaukės, gyvenimas už Atlanto nepakeitė jos meilės muzikai, serialams ir sportui. Šiems pomėgiams ji laiko randa savaitgaliais, kai nereikia skubėti į koledžą ar repeticijas.

Pasidalink, ką savaitgaliais, poilsio dienomis veiki už Atlanto? Ar įpročiai pasikeitė nuo to laiko, kai gyvenai Lietuvoje?

Mano savaitgalio veiklos priklauso nuo planų, oro, darbų ir mokslų. Kadangi daug mokausi, darbų irgi nestinga, dažniausiai per laisvas dienas noriu pailsėti su gerais filmais ar paskaitant mėgstamą knygą. Mėgstu laiką leisti su draugėmis, apsipirkinėjant parduotuvėse ar kine, kavinėse. Nuo Lietuvos įpročiai labai daug nepasikeitė. Čia veiklos ir užsiėmimų tikrai nestinga, oras dažniausiai visada geras. Palmės, saulė ir baseinas – tobula!

Kaip dažniausiai atrodo tavo darbas? Galbūt dainavimo net negalime vadinti tavo darbu?

Tai – mano gyvenimas. Kartais juokauju, jog man muzika, dainavimas, koncertai ar repeticijos reikalingi labiau nei oras. Darbas man daugiau mokslai, koledžas. Nors repeticijos taip pat vargina, jos suteikia daugiau džiaugsmo, nei bet koks kitas darbas.

Asmeninio archyvo nuotr.

Ar mėgsti savaitgaliais save palepinti pramogomis? Pasidalink idėjomis!

Mėgstu vakare palepinti save mėgstamu maistu ir geru filmu ar TV serijomis, taip atsipalaiduoju po dienos darbų. Dėl čia esančio labai karšto klimato oda ir plaukai dažnai išsausėja, todėl tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais grožio ritualai tokie pat: naudoju drėkinamąjį kremą ir kokosų aliejų. Taip pat mėgstu pamirkti ir karštoje vonioje su putomis ar kvapniaisiais aliejais. Rekomenduoju, jeigu norite atsipalaiduoti po savaitės darbų.

Ar mėgsti savaitgaliais skaityti knygas, žiūrėti filmus? Gal gali pasidalinti keletu pastarųjų, kurie labai patiko?

Kas vakarą pasižiūriu kokį filmą ar serialą. Mėgstu pažiūrėti ir TV laidas, čia jos be galo populiarios. Patinka serialas Scandal, taip pat Pretty Little Liars, Friends, House M.D. Mėgstu ir GossipGirl, Two And A Half Men, Friends, The Vampire Diaries, The Simpsons. Serialus žiūrėti man įdomiau, tačiau savaigaliais mėgstu pažiūrėti ir filmų. Juos renkuosi pagal nuotaiką ar norą. Vienas iš senų ir mano labai mėgstamų filmų yra The Holiday – tobulai tinka atėjus rudeniui. Nuolatos kartoju Harry Potter filmų maratoną. Jei pažiūriu pirmąją dalį, įsitraukiu ir peržiūriu visas. Labai mėgstu skaityti knygas, šiuo metu tęsiu, ką jau esu pradėjusi. Skaitau įvairiai, nuo Bridžitos Džouns dienoraščio iki Twilight serijos.

Asmeninio archyvo nuotr.

Koks dažniausiai tavo savaitgalio meniu? Galbūt turi tradicinį receptą?

Dažniausiai, kaip ir daugeliui, patiekalo pasirinkimas priklauso nuo noro. Mano tradicija – po vakarienės desertui suvalgyti ledų su sirupu arba šokoladu. Jeigu žiūriu filmą – didelė dėžė spragėsių!

Ar mėgsti savaitgalius leisti aktyviai?

Man aktyvios veiklos užtenka darbo dienomis – mokslai, repeticijos, šokiai. Dėl to papildomai neinu į sporto salę. Esu gan tingi šiuo klausimu. Tačiau esu didžiausia sporto varžybų mėgėja! Amerikoje labai daug sporto rūšių, tad kažkokios rungtynės visada vyksta. Dažnai savaitgalį jose lankausi, tai puikus laiko praleidimo būdas. Žinoma, krepšinis mano mėgstamiausias. Nuolat stebiu varžybas, mėgtu palaikyti mėgstamas komandas. Lietuvos krepšininkai – tikrai geriausi! Stebiu internetu visas Žalgirio bei rinktinės varžybas!

Asmeninio archyvo nuotr.

Papildomai nesportuoji, tačiau išlaikai puikią figūrą. Galbūt paslaptis mityboje?

Svarbiausia būti sveikam ir laimingam, dėl to geriausia dieta – jokios. Patarčiau tiesiog klausyti savo kūno. Intuityvus mitybos planas tikrai gerai, svarbu žinoti, ko organizmui norisi. Visi esame labai skirtingi, todėl dietomis niekada nepasitikiu, nemėgstu valgyti pagal kažkieno sudarytą grafiką.

Darbo dienomis tenka naudoti makiažą dėl darbo, o kaip elgiesi savaitgaliais?

Jeigu būnu su draugais ar mieste – pasipuošiu labiau, apsivedu akis pieštuku, o lūpas paryškinu blizgiu. Blakstienų nedažau jau labai ilgą laiką, makiažo pagrindo taip pat nenaudoju dėl karšto klimato. Tačiau renginiams naudoju daugiau kosmetikos, o namuose ar laisvomis dienomis - išvis ne.

Asmeninio archyvo nuotr.

Esu dainininkė, tad neabejotinai dažnai klausai muzikos. Ypač savaitgalį, kai gali pailsėti nuo kūrybos. Kokie atlikėjai šiuo metu tavo klausiamiausi?

Keista, tačiau neturiu mėgstamiausių dainų – myliu pačią muziką. Mėgstu klausyti Beyonce, Katy Perry, Demi Lovato, Taylor Swift, Jay-Z ir Usher. Man patinka įvairaus stiliaus muzika, tad grojaraštį dažniausiai renkuosi pagal tai, kas yra naujesnio. Ko norisi klausytis man visada priklauso nuo nuotaikos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis