„Scenos lėlyte“ tituluojama Ariana Grande - naujoji Whitney Houston?(FOTO)

Savaitgalio rubrikoje „It Girls“ - tik žymiausios ir įdomiausios Lietuvos bei pasaulio merginos. Šįkart į rubriką pateko sparčiai populiarėjanti dainininkė Ariana Grande, kuri savo unikaliu balsu bei „lėlytiška“ išvaizda jau spėjo užkariauti milijono gerbėjų širdis.

Ariana Grande (20) – ryški asmenybė ne tik dėl savo skiriamuoju ženklu tapusios šukuosenos. Ji – Lietuvoje puikiai žinoma paauglių žvaigždutė, išbandžiusi save tiek aktorės, tiek dainininkės amplua. Būdama dvidešimties ji gali didžiuotis vaidmenimis keliuose serialuose, sutartimi su muzikos įrašų kompanija, vaidmenimi Brodvėjuje bei, žinoma, krūva paauglių pasekėjų, akylai stebinčių kiekvieną jos žingsnį, karjeros pasirinkimus ar šukuosenų bei aprangos pasikeitimus.

Vida Press

Augusi Floridoje, su tėvais ir broliu, Ariana jau nuo pat mažens puikiai žinojo ko nori. Vaidinimą laikiusi savo aistra ir siekiamybe, Ariana, tuo metu dar žinoma kaip Ariana Grande-Butera, savo svajonės siekė lėtai, bet atkakliai. 

Vida Press

2008-aisiais suvaidinusi Šarlotės vaidmenį miuzikle pavadinimu „13“, už kurį gavo Nacionalinį Teatro Asocijacijos apdovanojimą, ji metė mokyklą ir nusprendė mokytis namuose, atlikinėdama užduotis, kurias jai paslaugiai siuntė mokykla. Vis dėlto ilgai lauktųjų šlovės akimirkų reikėjo dar palaukti.

Vida Press

Atlikusi kelis ne itin reikšmingus ar sėkmingus vaidmenis, Ariana pagaliau gavo galimybę suvaidinti Cat Valentine, Nickelodeon televizijos projekte „Victorious“. Pati Grande įvairiuose interviu ne kartą minėjo, jog yra įsitikinusi, jog su šiuo vaidmeniu susitvarkė taip puikiai dėl to, kad į savo veikėją buvo labai panaši. Paklausta kokių panašumų įžvelgia tarp savęs ir Cat Valentine, raudonplaukė įvardino tokias savybes kaip meilę kitiems, muzikalumą, mokėjimą savęs nevaržyti.

Vida Press

Vis dėlto, vaidindama Brodvėjuje ar serialuose, Ariana negalėjo sau leisti užmiršti meilės muzikai. 2013-aisiais su reperiu Mac Miler ji įrašė savo pirmąjį singlą „The Way“, kuris buvo itin populiarus, tačiau nepakankamai, kad pralenktų tuo metu topuose karaliavusius Justin Timberlake ir One Direction.

Vida Press

Vis dėlto šlovę sekė nemalonumai – Ariana Grande buvo apkaltinta nuplagijavusi dainos žodžius ir savo dainai „The Way“ panaudojusi 1972-ųjų metų grupės Jimmy Castor Bunch kūrinio „Troglodyte“ žodžius. Tokie kaltinimai nei Arianos, nei jos karjeros nesustabdė.

Vida Press

Po šiokios tokios nesėkmės pritemdytos muzikinės karjeros pradžios, mergina gavo galimybę dirbti su tokiais muzikos industrijos galiūnais kaip LMFAO, Big Sean, Mika. Nors jų šlovės dar nepasivijo, Ariana kaip savo įkvėpimą ne kartą įvardijo tokias divas kaip Mariah Carey, Whitney Houston, Christina Aguilerina, Madonna ir Amy Winehouse.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis