PRIEŠ IR PO: 70 kg atsikratęs vaikinas pademonstravo drastiško lieknėjimo kainą(VIDEO)

Tikriausiai ne kartą esi mačiusi patarimų, kaip atsikratyti kuo daugiau svorio per kuo trumpesnį laiką. Žinoma, kiekviena savo figūra nepatenkinta mergina norėtų, kad dešimtys nereikalingų kilogramų išgaruotų tiesiog per savaitę. Tačiau tai – neįmanoma, tuo labiau, kad staigus lieknėjimas palieka ir labai nemalonią „dovanėlę“.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kas nutinka, kai didelį antsvorį turintis žmogus per trumpą laiką atsikrato daugybės kilogramų? Jo kūno oda nespėja susitraukti, todėl žmogus, nors ir atsikratęs daugybės antsvorio, lieka su kabančios odos gabalais.

21 metų amerikietis Johnas Davidas Glaudea's per 7 mėnesius atsikratė daugiau nei 70 kg, o tai – daugiau nei 10 kg per mėnesį! Lieknėjimo specialistai rekomenduoja atsikratyti ne daugiau nei 1 kg per savaitę, kitaip organizmas patirs didžiulį stresą, gali pablogėti sveikata.

Vaikinas prieš tai svėrė 163 kg, jis visą savo gyvenimą buvo apkūnus, turėjo daugybę kompleksų ir niekaip negalėjo susirasti merginos. Dietos ir sporto pagalba Johnui pavyko sulieknėti, jis dabar sveria 90 kg, tačiau net ir įspūdingais raumenimis besididžiuojantis vaikinas vis dar kompleksuoja nusirengti marškinėlius, nes jo kūną dengia kabanti oda.

Savo „YouTube“ kanale Johnas pasidalino vaizdo įrašu, kuriame jis pagaliau išdrįsta nusivilkti marškinėlius ir parodyti, kaip atrodo jo kūnas, per 7 mėnesius „susitraukęs“ nuo 163 kg iki 90 kg. Kabančios odos gabalai, nutįsę nuo krūtinės, pilvo, rankų, kojų ir kitų kūno vietų, kurias Johnas iki šiol slėpdavo po drabužiais. Vaikinas teigia, kad drabužiais pridengtu savo kūnu jis yra visiškai patenkintas, tačiau vis dar jaučiasi nejaukiai, kai reikia nusivilkti marškinėlius, kurie slepia kabančią odą.

Vaizdo įrašą rasite čia

Būtent šiuo atviru vaizdo įrašu vaikinas norėjo įrodyti, kad po lieknėjimo kabanti oda nėra priežastis nesididžiuoti savo pasiekimais ir tuo, kad jis sugebėjo atsikratyti net 70 kg. „Net ir turėdamas kabančią odą džiaugiuosi tuo, ką patyriau, ir tuo, koks esu dabar“, – vaizdo įraše kalbėjo vaikinas.

Atsikračius svorio ir Johno gyvenimas pasikeitė kardinaliai: anksčiau gydytojai dėl antsvorio prognozavo jam sunkias ligas ar net ankstyvą mirtį, o šiandien vaikinas – sveikas ir pagaliau įsimylėjęs: prieš keletą mėnesių vaikinas susirado merginą.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis