Pokyčiai: išvaizdos permainos pasendino „Saulėlydžio“ žvaigždę Kristen Stewart 10 metų(FOTO)

Nors po „Saulėlydžio“ filmų Kristen Stewart filmavosi ne vienoje juostoje, ją išgarsinusi istorija apie vampyrus - vis dar šios aktorės „vizitinė kortelė“. Tačiau norėdama įrodyti, kad dėl įdomaus vaidmens gali viską, Kristen nevengia ir kardinalių išvaizdos pokyčių.

Štai dėl vaidmens kitais metais pasirodysiančioje komedijoje „American Ultra“ Kristen sutiko savo tamsius plaukus nusidažyti ryškia oranžine spalva. O štai filmavimo darbams pasibaigus Kristen ryžosi dar vieniems pokyčiams: nusikirpo oranžines sruogas itin trumpai. Paryžiaus mados savaitėje dalyvavusi aktorė demonstravo naująjį savo kirpimą, o akyliausi kritikai suskubo jį pakomentuoti.

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Grožio fiasko: Jennifer Lawrence padarė dažniausią vasaros klaidą(FOTO)
TESTAS: ar turėtum parašyti JAM pirma?
Drąsiausi garsenybių bikiniai „Instagrame“ (FOTO)


Kristen Stewart
Kristen Stewart
Vida Press

Panašu, kad Kristen tiesiog norėjo atsikratyti nudažytų plaukų ir nusikirpo didžiąją jų dalį. Tiesa, naujoji šukuosena išvaizdai ne itin pasitarnavo: ataugusios plaukų šaknys ir nublukę galiukai labiau priminė su plaukų dažais eksperimentuojančią paauglę, o ne milijonus uždirbančią aktorę. O ir pats kirpimas 24 metų Kristen pasendino bent 10 metų. Tačiau Holivude šukuoseną pakeisti ilgai netrunka: norės Kristen pasigražinti, plaukų stilistas per pusdienį kad ir metro ilgio plaukus priaugins!

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis