Pokyčiai: iš bjauriojo ančiuko į...(FOTO)

17-metė serialo „Modern Family“ aktorė Ariel Winter – puikiai pažįstama milijonams gerbėjų visame pasaulyje. Moksliukę Alex įkūnijanti Ariel Winter filmavimo aikštelėje rodosi be įprastai aktoriams reikalingo ryškaus makiažo, todėl daugelis, išvydę ją ant raudonojo kilimo, tiesiog netenka žado.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pasirodo akiniai ir niekuo neišsiskiriantys herojės Alex drabužiai slepia tikrą gražuolę! Ryškių bruožų ir išraiškingų formų 17-metė viešiems pasirodymams nevengia kaip reikiant išsipustyti, nenuostabu, kad daugelis negali patikėti, jog bjaurusis serialo ančiukas Alex ir Ariel – ta pati mergina!

Taip Ariel atrodo filmavimo aikštelėje:


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Šios aktorės pavyzdys įkvepia jaunas gerbėjas visame pasaulyje, ypač tas, kurios stengiasi mokykloje siekti kuo geresnių rezultatų ir visą savo laiką skiria ne gražinimuisi ar vaikinų paieškoms, o mokslams. Gulbėmis pabūti dar spėsit, o mokytis reikia čia ir dabar!

O štai taip aktorė atrodo renginiuose: 


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis