Po chirurgo peiliu - jau paauglystėje: garsiausi žvaigždžių pavyzdžiai (FOTO) (APKLAUSA)

Nors mūsų šalyje plastinės operacijos tampa įprastomis procedūromis suaugusioms moterims, užsienyje savo kūno ar veido dalis pasitobulina vis jaunesnės merginos.

Jau nekalbant apie įvairiausias žvaigždes, kurioms graži išvaizda reikalinga dėl to, jog gerai atrodytų viešumoje ir keltų nuostabą gerbėjams.

Pasak užsienio plastikos chirurgų, populiariausias metas, kai jaunos merginos atlieka plastines operacijas - vasara, nes tuomet nereiki eiti į mokyklą, o juk po operacijos iš karto eiti į viešumą negalima.

Anot plastikos eksperto, daktaro Samo Rizko, plastines operacijas jaunos merginos atlieka ne vien dėl gražios išvaizdos - daugelis jų nusprendžia pasikoreguoti savo kūną ar veidą dėl kitų paauglių patyčių. „Viena septyniolikmetė pas mane atėjo verkdama ir prašydama pataisyti nosį, iš kurios šaiposi visa klasė“, - apie savo patirtį pasakojo gydytojas.

Anot plastikos chirurgo, per pastaruosius metus plastinių operacijų skaičius labai išaugo. Vis jaunesnės merginos nusprendžia pasikoreguoti savo kūno ar veido dalis.

Štai 4 įžymybės, kurios labai jauname amžiuje nusprendė pasikoreguoti savo grožį. O ką tu manai apie plastines operacijas jauname amžiuje? Sudalyvauk apklausoje!

Dianna Agron

„Choro“ žvaigždutė net neslepia, jog yra turėjusi net dvi plastines operacijas. Jai du kartus buvo koreguota nosis, tiesa, ne jos pačios noru. Gražuolė aktorė abu kartus buvo nosį susilaužiusi, todėl teko ją du kartus operuoti. Ach, nelaimingoji Diannos nosytė...

Dianna Agron
Dianna Agron
Vida Press

Kylie Jenner

Dar visai neseniai Kylie neigė, jog gražinosi savo putlias lūpas, tačiau pagaliau tiesa išaiškėjo - Kylie tikrai buvo atliktos lūpų injekcijos. O kaipgi kitaip, jei palyginus prieš tris metus darytas Kylie fotografijas su dabartinėmis, skirtumas yra tiesiog akivaizdus...

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Iggy Azalea

Egzotiškų veido bruožų atlikėja nėra linkusi slėpti savo plastinių operacijų. Jai buvo koreguota nosis ir krūtinė. Beje, pati Iggy teigia, jog meluoti ir slėpti tai, jog buvo atlikta operacija yra kvaila. Pati Iggy teigia, jog nors pati yra susidūrusi su plastikos chirurgais, jaunos merginos turėtų gerai apsvarstyti, ar verta aukoti savo natūralų grožį. Anot Iggy, bėgant metams, grožio supratimas gali keistis, o plastinių operacijų padariniai liks.

Iggy Azalea
Iggy Azalea
Vida Press

Ariele Winter

Visų pirma, septyniolikos Ariele pasiputlino lūpas, o visai neseniai Arielei buvo atlikta krūtų mažinimo operacija - iš F į D. Dėl lūpų putlinimo reikalingumo suabejotume, bet milžiniška krūtinė Arielei tikrai trukdė - jai nuolat skaudėjo nugarą, buvo sunku vaikščioti ir atlikti sporto pratimus.

Ariele Winter
Ariele Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis