Peržengė ribas? Kendall Jenner šokiravo ne vieną(FOTO)

19-metė Kendall Jenner – viena populiariausių šiandienos manekenių, kurios vardą žino milijonai. Mergina nuolat dalinasi savo gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose, kur kiekvieną jos nuotrauką ar būsenos atnaujinimą gerbėjai aktyviai komentuoja.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

O štai šv.Velykoms Kendall savo gerbėjams paruošė kiek šokiravusį siurprizą. Manekenė savo „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje – liekna mergina, pasipuošusi kiškio ausimis ir veidą paslėpusi po megztiniu, pozuoja be kelnaičių. Nors nuotraukoje merginos veido nematyti, daugelis neabejoja, kad tai – pati Kendall. Gerbėjai iškart suskubo pastebėti, kad tai – bene atviriausias Kendall pasidalintas kadras, nors iki galo nepatvirtinta, ar mergina nuotraukoje – tikrai milijonus gerbėjų turinti manekenė. Nuotrauką rasite čia.


Vida Press nuotr.

Tačiau tai – ne vienintelis Kendall Velykų akibrokštas. Kendall kartu su šeima šventės dieną apsilankė bažnyčioje, o paparacų įamžintos nuotraukos atskleidė, kad mergina šiai progai pasirinko baltos spalvos drabužių derinį, apnuoginantį jos pilvą ir nugarą. Kendall stiliaus pojūtis iškart sulaukė kritikos. Internautai rašė, jog tokia apranga bažnyčiai netinkama ir jaunoji realybės šou žvaigždė peržengė visas ribas. O kaip manai tu? Pasidalink nuomone komentaruose!


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis