Permainos: Kylie Jenner ryžosi neįprastiems pokyčiams(FOTO)

12 valandų grožio salone – malonumas ar kančia? Jei tiek laiko skirti grožiui tau būtų kančia, tuomet gali įvertinti, kaip jautėsi Kylie Jenner (17 m.), paaukojusi net 12 valandų vardan naujos šukuosenos.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Įvaizdį itin dažnai keičianti Kylie neseniai savo gerbėjus nustebino prisiaugindama ilgas plaukų sruogas, kurias vėliau pagyvino mėlynos spalvos galiukais. Tačiau šiurpiojo Helovino proga Kylie atsišviežino kaip reikiant: mergina... pražilo! Tiksliau, ji nusidažė plaukus blyškia sidabro spalva ir nelaukdama nė minutės pasidalino pokyčių akimirkomis su savo „Instagram“ sekėjais.

Happy Halloween 🙈

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

a little grey never hurt nobody

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

„Truputis pilkumo dar niekam nepakenkė“, – savo pokyčius komentavo Kylie. Būtina pastebėti, kad tokie pokyčiai plaukams, kad ir priaugintiems – tikras išbandymas. Pirmiausiai reikėjo „išimti“ juodą spalvą, plaukus pašviesinti iki baltumo, o vėliau specialiomis priemonėmis tonuoti, kad plaukai įgautų sidabro atspalvį. Tikimės, kad Kylie pasirūpino tinkamomis priežiūros priemonėmis, nes toks plaukų dažymas reikalauja ypatingo dėmesio!


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis