Patirtis, dėl kurios raudonuoja „Pretty Little Liars“ žvaigždė

Arios vaidmenį super populiariame seriale „Pretty Little Liars“ atliekanti aktorė Lucy Hale tikrai galėtų pretenduoti į geros mergaitės titulą. Jokių skandalų, jokių dažnai besikeičiančių vaikinų, tik intensyvus darbas ir širdžiai miela dainininkės, pristačiusios debiutinį albumą, veikla.

Tačiau paaiškėjo, kad Lucy mėgsta ir ganėtinai pikantiškus išbandymus: viename interviu jai teko raudonuoti prisipažinus, jog ėjo į skandalingojo romano „50 pilkų atspalvių“ ekranizacijos aktorių atrankas!

Skaitomiausi savaitės straipsniai:

Vaikino verdiktas: merginų veiksmai, kurių negaliu pakęsti
„Skudurynų“ reidas: kaip stilingai apsirengti už kelis litus?(FOTO)
Stiliaus klaida: prakaito dėmės ir persišvietusi krūtinė(FOTO)

„Tokioje atrankoje dar nebuvau dalyvavusi, apskritai tokia patirtis - pirmoji mano gyvenime“, - apie erotinio romano ekranizacijos aktorių paieškas kalbėjo Lucy. „Tiesiog turėjau išsakyti maždaug 2 puslapių ilgio monologą, galite numanyti, kaip buvo nejauku... Bijojau, kad apsijuoksiu, tačiau, laimei, gėdos sau nepridariau“.

Vida Press

Aktorė paminėjo, jog scenarijaus tekstas buvo itin vulgarus, tikra priešingybė jos herojės Arios žodžiams „Pretty Little Liars“.

„Nežinau, ar man atrankoje duotas tekstas buvo parašytas specialiai šiai atrankai, ar tai tebuvo ištrauka iš knygos, tačiau jį apibūdinti galėčiau tik taip: nenoriu, kad mano močiutė kada nors tos atrankos įrašą pamatytų“, - atviravo aktorė.

Lucy, akivaizdu, vaidmens skandalingoje ir tik suaugusiems skirtoje juostoje negavo. Ji buvo atiduota pradedančiajai aktorei, 24 metų legendinės aktorės Melanie Griffith dukrai Dakotai Johnson. Tačiau „Pretty Little Liars“ fanai tik džiaugiasi, kad jų numylėtinė išliks Aria dar bent du sezonus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis