Pasaulinio garso modelio Deimantės Guobytės grožiui įtakos turi vienas svarbus dalykas (FOTO)

Pasaulyje žinomas modelis klaipėdietė Deimantė Guobytė, mūsų šalyje išgarsėjusi savo draugyste su JAV atlikėju Maxwellu, vasarą kol kas leidžia Lietuvoje. Nors dėl savo ateities planų ji dar nėra apsisprendusi, visko gali būti, jog ateitį ji sies su tėvyne.

Viena yra aišku - sportiškos kūno linijos, dailūs veido bruožai ir smagus charakteris jai garantuos dar ilgą karjerą modelių pasaulyje.

Apie išvaizdą, asmenybę ir ateities planus šnekamės su gražiąja Deimante.

Deimante, esi garsus modelis. Papasakok, ar daug reikia pastangų įdėti, jog išlaikytum modelio išvaizdą – sportuoti, prisižiūrėti mitybą? 

Iš tiesų, ganėtinai daug pastangų nededu, tiesiog iš prigimties esu tokia. Galbūt tai geri genai, nes ir mano mamos figūra labai graži. Gražiai išvaizdai įtakos turi tai, jog esu vegetarė, tik saldumynams negaliu atsispirti. Vien dėl to turiu prisižiūrėti, todėl einu sportuoti į sporto salę, kur man padeda mano asmeninis treneris Paulius Dragūnas.

Deimantė Guobytė
Deimantė Guobytė
Asmeninio albumo nuotr.

Ar daug dėmesio skiri kosmetikos priemonėms, kasdien dažaisi?

Mėgstu dažytis, bet dažausi ne kiekvieną dieną, kad patausočiau odą. Stengiuosi naudoti kuo natūralesnius - netestuotus ant gyvūnų kosmetikos produktus.

Deimantė Guobytė
Deimantė Guobytė
Asmeninio albumo nuotr.

Ar pritari stereotipui, jog modeliai dažnai yra tie, kurie vien tik rūpinasi savo išvaizda ir visai neakcentuoja vidinio pasaulio?

Nepritariu, nes pažįstu daug modelių, kurie beveik neprižiūri savo išvaizdos. Tik kai stoja prieš kamerų objektyvus, juos paruošia makiažo meistrai ir plaukų stilistai. Taip pat dauguma man pažįstamų modelių skaito, yra išprususios, moka daug kalbų.

Esi aplankiusi nemažai šalių, tačiau šiuo metu gyveni Lietuvoje. Ar tai reiškia, jog ketini apsistoti čia ilgesniam laikui?

Gyvenu ne Lietuvoje, tiesiog dažnai čia grįžtu, nes čia mano šeima, draugai. O dėl ateities planų kol kas nesu apsisprendusi šimtu procentų, nors ateitį norėčiau sieti su Lietuva.

Nors esi profesionalus modelis, Lietuvoje daugiausiai išgarsėjai po draugystės su atlikėju Maxwellu. Ar nebuvo keistas toks dėmesys?

Keista buvo tik viena - tas visas sujudimas dėl paprasto dalyko, aš to visai nesureikšminu.

Kaip apibūdintum savo charakterį?

Manyčiau, jog mano charakteris nėra kažkuo išskirtinis, esu paprastas žmogus, draugiškas bei ramaus būdo.

Deimantė Guobytė
Deimantė Guobytė
Asmeninio albumo nuotr.

Jei pasvarstytum, kokia būtų tavo ateitis po dešimties metų... Kur save įsivaizduoji?

Tiksliai nežinau, kur save įsivaizduoju, bet manau, jog būsiu sveika ir laiminga.

Ar turi savo gyvenimo moto, kuriuo vadovaujiesi?

Elkis su kitais taip, kaip norėtum, jog elgtųsi su tavimi.

Deimantė Guobytė
Deimantė Guobytė
Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis