Paparacų įamžinta viršelių mergina Kendall Jenner – spuoguota oda ir permatomomis kelnėmis(FOTO)

Tikriausiai esate girdėjusios frazę, jog makiažas gali padaryti stebuklus. Na, stebuklai, pasidarius kad ir profesionaliausią makiažą, tikriausiai nevyksta, tačiau užmaskuoti spuogus, nuovargio ženklus, mažus randelius ir tiesiog pasijusti gražesnėms tikrai galima.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
kontūravimo pradininkėmis! Todėl nenuostabu, kad kai seserys patenka į paparacų akiratį makiažo nepaliestais veidais, visi nustemba, kaip skiriasi „parodinė“ ir kasdieninė garsenybių išvaizda.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Štai sėkmingą modelio karjerą pradėjusi Kendall Jenner buvo įamžina sustojusi nusipirkti užkandžių. Paparacams pavyko užfiksuoti ne tik neįprastas jos pusiau permatomas kelnes, bet ir veido odos netobulumus.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Spuogeliais išbertai Kendall odai, panašu, tenka nemenkas išbandymas: kolekcijų pristatymai, fotosesijos, pasirodymai televizijos laidose – veidą tenka dengti storu pudros sluoksniu, kuris neleidžia odai kvėpuoti. O kur dar ilgi skrydžiai, miego trūkumas...

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Tokios nuotraukos tik įrodo, kad įžymybės – tokie pat žmonės, turintys odos problemų, kaip ir mes. Todėl galbūt nustokime svajoti apie „tobulą odą“? Juk ji dažniausiai – gero makiažo meistro ir retušavimo rezultatas...

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis