Pamatyk įspūdingų formų merginos nuotrauką, dėl kurios alpsta įžymybė (FOTO) (APKLAUSA)

Kaip manote, ar protinga yra mesti išsvajotas veterinarijos studijas vardan modelio karjeros? Tuo atveju, jei vienas garsiausių pasaulio krepšininkų LeBron Jamesas Instagramo paskyroje „palaikina“ tavo nuotrauką - tuomet, matyt, tikrai taip.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Josset Latrice, veterinarijos mokslų studentė nė nuostabiausiame sapne nesapnavo, jog vieną dieną jos Instagram nuotrauką pamėgs ne kas kita, o žymusis amerikiečių krepšininkas LeBron Jamesas.

Laimingai vedęs vyras ir 3 vaikų tėvas LeBron Jamesas pamėgo jaunosios Josser nuotrauką, kurioje ji pozuoja su aptemptomis kelnėmis ir saulės akiniais.

Pati Josset tokį krepšininko įvertinimą vadina „ženklu iš dangaus“. Mergina iš tiesų svarsto apie mokslų metimą ir ketina ieškotis modelių agentūros, kuriai galėtų dirbti.

Tiesa, mergina teigia, jog visai nenorėtų būti, kaip ji pati sako, „užpakaliuko modelis“. Jos svajonė - aukštosioji mada ir žygiavimas podiumu. 

Štai ir įspūdingų formų Josset nuotrauka, kuri sulaukė paties LeBron James įvertinimo. Tark savo žodį apklausoje, kurią rasi apačioje. Ar verta tokių liaupsių Josset nuotrauka?

#RP #LebronLikedIt #TMZHollywoodSports #JosettLatrice #PerfectBooty

A photo posted by Jojo (@josett.latrice) on


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis