„Nuosprendis“ 17-metei tinklininkei: tu per graži sportuoti(FOTO)

17-metė Kazachstano jaunių tinklinio rinktinės žaidėja Sabina Altynbekova - ne tik talentinga, bet ir labai išvaizdi sportininkė. Pasirodo, ji - tokia išvaizdi, kad daugeliui atrodo, jog jai - ne vieta tinklinio aikštelėje!

Šimtus tūkstančių sekėjų „Instagram“ ir „Facebook“ turinti sportininkė ypatingo dėmesio Taivano sostinėje Taipėjuje vykusiame Azijos jaunių tinklinio čempionate. Vietinis laikraštis išskirtinio grožio tinklininkės nuotraukoms skyrė net 10 puslapių!

Bet štai merginos treneris išskirtiniu žiniasklaidos ir gerbėjų dėmesiu savo auklėtinei nesidžiaugia. „Tiesiog neįmanoma tokiomis sąlygomis dirbti. Atrodo, kad žiūrėjai mato tik vieną žaidėją, o kitų komandos narių net nepastebi“, - nerimavo tinklinio treneris.

Nuo čempionato pradžios Sabinos fanų puslapis sulaukė kelių šimtų tūkstančių sekėjų, o „YouTube“ vaizdo klipai, kuriuose įamžinta varžybose besikaunanti Sabina sulaukė daugiau nei milijono peržiūrų!

Pati Sabina netikėtu dėmesiu irgi nėra visiškai patenkinta. „Per gražia sportuoti“ dažnai tituluojama tinklininkė teigia, jog pradžioje jai dėmesys socialiniuose tinkluose patiko, tačiau dabar jis vargina. „Noriu būti žinoma dėl tinklinio, o ne dėl bet kurio kito dalyko“, - pasakojo sportininkė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis