Kai turi viską: įžymybių kalėdinės dovanos priblokštų ne vieną(FOTO)

Artėjant Kalėdoms įžymybės taip pat neriasi iš kailio norėdamos nustebinti savo artimuosius. Jų dovanų sąrašuose – prabangios vienetinės dovanos, kurių kainos - daugiaženklės. Tokie skaičiai tik smulkmena, norint pamaloninti mylimus žmones, tad ką gi tokio ypatingo garsenybės dovanojo savo artimiesiems ir ką pačios gavo nuo mylimųjų? Skaityk toliau ir sužinok, kokiomis dovanomis Kalėdų rytą džiaugėsi pramogų pasaulio atstovai.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kim Kardashian

Reperis Kanye Westas nepagailėjo apvalios sumelės išskirtinei „Hermès“ rankinei, kurią dekoravo menininkas George'as Condo. Na, žinoma, kaip tikra fashionista Kim su šia rankine viešumoje pasirodė tik vieną kartą.


AOP nuotrauka

Abigail Breslin

„Little Miss Sunshine“ žvaigždė Abigail nuo savo šeimos dovanų gavo knygą pavadinimu „50 dalykų, kuriuos turėtų žinoti kiekviena jauna ledi”. Vėliau jaunoji aktorė savo „Twitter“ paskyroje guodėsi, kad gavo ir daugiau su katėmis susijusių dovanų.


AOP nuotrauka

Suri Cruise

Vienintėlė Tomo Cruise ir Kate Holmes atžala Kalėdoms gavo žaidimų namelį. Na, atrodo, kas gi čia tokio? Juk dauguma pasiturinčiai gyvenančių amerikiečių šeimų dovanoja savo atžaloms panašias dovanas. O jei tas namelis yra kopija tikro namo? Tiekiančio vandenį ir elektrą? Ir vertas 24000 dolerių? Bet ar reikėtų stebėtis, kai vienturtė aktorių duktė dar gavo gavo ponį ir dizainerių drabužių?

Paris Hilton

Ši auksinio jaunimo atstovė nieko nelaukdama pati sau pasidovanojo kalėdinę dovaną. Dovana didelė ir rožinė. Spėkit, kas? Ogi 285000 JAV dolerių kainuojantis „Bentley“ automobilis su deimantais inkrustuotu prietaisų skydeliu. Tikra barbės svajonė, trūksta tik Keno.


AOP nuotrauka

Jay Z

Jay Z ir Beyonce pora garsėja pomėgiu dovanoti vienas kitam ypač prabangias dovanas. Kartais tai – prabangios rankinės, kartais – milijonus kainuojantys automobiliai. Na, o kalėdiniu laikotarpiu reperis turėjo labai apsidžiaugti iš gražuolės žmonos Beyonce gavęs dovanų laikrodį, inkrustuotą 1282 deimantais, kurio vertė siekia kelis milijonus.


AOP nuotrauka

Bradas Pittas

Angelina Jolie viena sėkmingiausių Holivudo aktorių 2011 metais įrodė, kad moka parinkti orginalias dovanas. Tad ką gi gražuolė aktorė padovanojo savo vyrui aktoriui Brad Pitt? Krioklį. Tikrą, gamtos sukurtą. Tai bent dovanėlė, ar ne?


AOP nuotrauka

Nickas Cannonas

Buvęs Mariah Carey vyras gal ir nebūtų buvęs toks dosnus Kalėdų Senelis, jei būtų žinojęs, kaip santykiai pakryps po kelių mėnesių. Kažin, ar labai Nickas gailisi padovanojęs Mariah 400000 dolerių vertęs „Rolls Royce“? automobilį?


AOP nuotrauka

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis