Nepatikėsi, kokia šio gražuolio profesija! (FOTO)

Šią savaitę socialiniuose tinkluose sužibo nauja 26 – erių metų italo Pietro Bosseli žvaigždė. Šis gražuolis ne tik apoloniško sudėjimo, bet ir aštraus proto. Kaip ten sako: daug raumenų, mažai proto? Pasirodo, visai netiesa!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Kai vienas studentas išplatino internete gražuolio aukštosios matematikos dėstytojo nuotrauką, Pietro Bosseli vardas iš karto plačiai pasklido interneto platybėse. Dabar jis yra tituluojamas pačiu gražiausiu dėstytoju pasaulyje.

Jis taip pat yra ir modelis (turint tokią išvaizdą vargu ar galėtų kitaip būti...), tačiau pats prisipažįsta, kad savo modeliavimo karjera nesigiria ir labiau norėtų būti tapatinamas su matematikos dėstytoju.

Interneto žvaigždė pripažįsta ilgai slėpęs nuo savo studentų ir kolegų universitete, jog dirba modeliu. Net rašydamas savo gyvenimo aprašymą ir siųsdamas įsidarbinti Pietro gėdinosi parašyti apie savo modeliavimo patirtį.

Pietras apgailėstauja, jog kartais dėl savo išvaizdos yra laikomas nerimtu ar tiesiog kvailu, nors iš tikrųjų taip visai nėra. Pietras iš modelio karjeros sieka užsidirbti tiek, jog galėtų atidaryti savo nuosavą inžinierių firmą. 

Dar vienas faktas iš gražuolio dėstytojo gyvenimo: anot jo, draugai, naudodamiesi jo išvaizda, eina su juo į miestą tam, kad pritrauktų gražių panelių dėmesį. Na, ką čia ir bepridursi: tokia to grožio kaina..

Na, Pietras tikrai nestandartinis dėstytojas. Tačiau kodėl protingojo dėstytojo Instagram paskyroje tiek daug nuotraukų, kurios visai nesimbolizuoja dėstytojo profesijos??

Post workout treat with Gareth, my great friend and training buddy

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on


Heck let's go crazy and post two pictures this Friday night 😋😆

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on


At the gym I'm too busy working out to drink coconut water 😼 So this is the only time you'll see me have it

A photo posted by Pietro Boselli (@pietroboselli) on


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis