Nauja auksinė porelė: plaukiojimas jachtomis ir prabangus gyvenimas

Regis, dar visai neseniai jaunoji JAV dainininkė Becky G teigė, jog tarp jos ir kitos pop žvaigždutės Austin Mahone yra tik draugiški ryšiai, tačiau Instagram nuotraukos šiuo metu sako visai ką kitą. Juk nuo draugystės iki meilės...vienas žingsnis, ar ne?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Becky G ir Austinas mielai bendrauja ir socialiniuose tinkluose. Štai neseniai Austinas Twitter paskyroje paskelbė, jog jo laukia sunki diena, o Becky jam palinkėjo užkariauti visus, nes jis to vertas. Poroje juk svarbiausia palaikymas!

Beje, visai neseniai šie ką tik iškepti balandėliai buvo pagauti bučiuojantys viešumoje, todėl slėpti, akivaizdu, jau nebėra ko. Viską pasako ir nuotrauka jachtoje, kurioje Becky siunčia bučinį šalia jos esančiam Austinui.

Nevengianti savo prabangaus gyvenimo detalių demonstruoti Becky G – dabar lyg ant sparnų. Daugiau auksinio jaunimo atstovės Becky G gyvenimo kadrų ir akimirkų su simpatija Austinu rasi jos Instagram paskyroje:

https://instagram.com/iambeckyg/

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!
Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis