Moteriškomis formomis išgarsėjusi manekenė Kate Upton: man liepė sulieknėti

Itin išraiškingomis kūno formomis galinti pasigirti 22-ejų metų manekenė Kate Upton savo fotosesijų kadrais kaitina vaikinų kraują visame pasaulyje, o merginos ją mėgsta už tai, kad Kate nepasiduoda modelių pasaulio standartams ir nesistengia kaip įmanoma labiau sulieknėti.

Tačiau nors gerbėjams ir fotosesijų klientams Kate patinka tokia, kokia yra, jai ne kartą teko išgirsti pastabų dėl savo svorio ir apimčių. Sulieknėti jos prašo modelių agentūrų agentai, kurie nori, kad agentūros modeliai būtų kuo universalesni ir tiktų įvairiausioms fotosesijoms.

„Fotosesijose visiems patikdavau, o kai grįždavau į agentūrą, iškart subjurdavo nuotaika, nes agentai primindavo, jog turėčiau atsikratyti kelių kilogramų“, – atviravo manekenė. „Tie agentai nesupranta, ką patiria manekenės. Jie sėdi ofise prie stalo, jiems nereikia dalyvauti atrankose, fotosesijose ir keliauti po pasaulį kaip manekenėms“.

Kate Upton
Kate Upton
Vida Press

Iš Floridos (JAV) kilusi manekenė atviravo, jog karjeros pradžioje toli gražu negalėjo pasigirti išraiškingomis kūno formomis, nes buvo labai jauno amžiaus. „Kai pradėjau savo karjerą, buvau normalus modelis, o pradėjus bręsti įgijau moteriškas formas. Negalėjau atsidžiaugti, nes gimtojoje Floridoje, kur karaliauja maudymosi kostiumėliai, gražia figūra laikoma tik tokia, turi turi išraiškingas moteriškas linijas“, - apie modelių pasaulio standartus laužančią savo figūrą kalbėjo manekenė.


Kate Upton. AOP nuotrauka

Manote, kad dėl savo grožio Kate buvo tiesiog paprasčiau gauti tai, ko nori? Toli gražu ne! „Užaugau dideliame ūkyje, kur grožis, iš tikrųjų, labiau trukdė nei padėjo. Vien grožiu negalėjau „papirkti“ savo sesės, kad už mane ji namų ruošos darbus atliktų!“, – pasakojo manekenė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis