Mergina, kuriai pavydi visos

Ar norėtum, kad tau mokėtų už tai, kad esi vienos ar kitos garsenybės fanė? Skamba neįtikėtinai? Pasirodo, tai įmanoma, na, beveik: amerikietė Anna Todd, parašiusi Harry Styleso įkvėptą istoriją „After“, pasirašė šešiaženkle suma įvertintą kontraktą! Jame rašoma, jog Anna parašys naują trilogiją, kurios motyvais bus statomas filmas bei kuriama papuošalų linija.

Kasdien ištikimiausios „One Direction“ fanės į interneto platybes paleidžia savo dievaičių įkvėptą kūrybą, kuri vadinama „Fan Fiction“. O štai pačios talentingiausios sugeba savo pasvajojimas apie muzikos pasaulio numylėtinius ir parduoti!

Savaitės skaitomiausi straipsniai:

Eksperimentas: atsisakiusi makiažo mergina sulaukė netikėtų komentarų(FOTO)
Išvydusios savo vinjetes, moksleivės liko šokiruotos(FOTO)

Tikra istorija: tapau meiluže ir jo merginos drauge...

Internete publikuota ir daugiau nei 500 milijonų kartų perskaityta knygų trilogija pavadinimu „After“ pasakoja apie gerą mergaitę Tessą, kuri įsimyli blogiuką ir nuolat ją skaudinsiantį Harry, kuris sukurtas pagal garsųjį Harry Stylesą. Didžiulio populiarumo sulaukusioje istorijoje netrūksta pikantiškų scenų, kurios tikrai nėra tinkamos jauno amžiaus „One Direction“ gerbėjoms.

Kuri gi nenorėtų atsidurti Annos vietoje? Vos 25 metų, o jau milijonierė, uždirbusi krūvą pinigų iš savo idėjos ir talento. Ir, žinoma, sulaukusi milijonės „directionerių“ armijos palaikymo!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis