Maištininkė: 17-metė Madonnos dukra savo elgesiu peržengė ribas(FOTO)

Įžymybių vaikai jau nuo kūdikystės žino, ką reiškia ne tik prabangus gyvenimas, tačiau ir nuolat tavęs tykantys paparacai, varginančios kelionės bei įtemptas tėvų darbo grafikas. Todėl nenuostabu, kad daugelis šių komplikuotą vaikystę patyrusių paauglių itin anksti pradeda maištauti ir laužyti visas taisykles.

Štai iš garsios aktorių šeimos kilusi Drew Barrymore cigaretes rūkė vos sulaukusi 9-erių, o priklausomybę nuo narkotikų gydėsi būdama 14 metų!

Atlikėjos Madonnos gyvenimas - nuolat lydimas skandalų. Viena populiariausių pasaulio atlikėjų yra nuolat kritikuojama už elgesį, nederamą jos amžiaus moteriai ir 4 vaikų mamai, bei dažnai keičiamus „berniukus - žaisliukus“.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Panašu, kad vyriausia jos dukra Lourdes nuo mamos neatsilieka ir jau spėjo užsitarnauti maištininkės titulą: vos po mokyklos baigimo ceremonijos nepilnametė Lourdes savo tinklaraštyje rašė, jog „labai smagiai praleido laiką, tačiau teko saugotis mokytojų, nes ji su draugais galbūt gėrė, o galbūt ir negėrė šampano“...

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Tačiau tai - ne vienintelis jaunosios maištininkės nuotykis. Po mokyklos nusprendusi atsipūsti kelionėje į Prancūziją, Lourdes buvo užfiksuota leidžiant laiką su draugais prie baseino ir rūkant cigaretes. Nors Prancūzijoje svaigiųjų gėrimų ir legalaus cigarečių rūkymo amžius šiek tiek mažesnis nei JAV, iš kur Lourdes kilusi, tačiau visgi ji - 17-metė, o tai reiškia, kad ji neturi teisės gerti alkoholio ir rūkyti.

Nuotrauką rasite čia

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

O ką apie tokius dukros „žygius“ mano jos garsioji mamytė? Praeityje Madonna yra atviravusi, jog nepritartų dukros norui ragauti alkoholinių gėrimų ar rūkyti. Tačiau, panašu, kad mamą už tūkstančių kilometrų palikusi Lourdes leidžia sau viską! Bet paparacai neleis nuo mamos nieko nuslėpti...

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis