LIKSI NUSTEBINTA: žvaigždžių antrininkės okupuoja internetą

Pasirodo, žvaigždutės Taylor Swift ir Ariana Grande nėra vienintelės pasaulyje. Jų antrinininkės - jaunesnės, tačiau stulbinančiai panašios į jas. Merginos ne tik nešioja tas pačias šukuosenas, darosi identišką makiažą, bet ir pozuoja lygiai tokiomis pačiomis pozomis.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Laura Cadman – amerikietė, kuri pritaikiusi atitinkamą makiažą yra tiesiog stulbinamai panaši į garsiąją Taylor Swift. Pati Laura Instagram paskyroje užsimena, jog niekada nesiskiria su lūpdažiu (akivaizdu, jog raudonu...). Identišką su Taylor ją daro ir katytiškas akių pavedimas viršuje. Neįmanoma nesistebėti jų panašumu!

Kita panelytė, Jacky Vasquez, lyg iš akies lupta Ariana Grande. Mergina nešioja lygiai tokią pačią arklio uodegėlę, panašiai dažosi akis ir pozuoja lygiai taip pat, kaip Ariana. Jos Instagram paskyra tiesiog lūžta nuo žmonių komentarų, kuriuose šnekama, kokia Jacky panaši į jaunąją žvaiždutę.

Žvaigždžių antrininkėms turbūt tapo įprasta, jog žmonės nori nusifotografuoti su jomis manydami, jog jos ir yra įžymybės. Gal ir nieko toks pasimaudymas šlovės spinduliuose? Kad ir netikruose..

O dabar pažiūrėk į žvaigždžių antrininkes, kurias nuo įžymybių skiria tik kitas Instagram vardas. Panašumas tiesiog stulbina!

mood: I BOUGHT A HAT AND I AM SO HAPPY ABOUT IT (when is it even appropriate to wear a hat¿¿)

A photo posted by Laura Cadman ❁ (@laurah) on


Dirty ass mirror 😒

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on

Guess which look 💁😏👯

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis