Kylie Jenner į gatvę išėjo taip, kaip nederėtų niekam (FOTO)

Kylie Jenner - persona, kuri gali leisti sau viską. Ji ne tik yra turtingoji realybės šou žvaigždė, bet ir ta, kuri diktuoja naujausias mados ir grožio tendencijas.

Todėl daugelis merginų visame pasaulyje bando lygiuotis į Kylie - tiek kalbant apie jos makiažą bei šukuosenas, tiek apie drabužių stilių.

Vis dėlto visai neseniai gatvėje pasirodžiusi Kylie nustebino net ir visko mačiusius. Į gatvę ji išėjo pasipuošusi juodu džemperiu, kuris tikrai neatrodė pats tvarkingiausias. Priešingai, vietomis džemperis buvo kiek paplėšytas, o džemperio rankovės atrodė tarsi nukirptos paprastomis žirklėmis.

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Kas tai - naujausias mados klyksmas ar tiesiog Kylie noras atkreipti į save dėmesį? Regis, Kylie gyvenimas jau ir taip stebimas pro padidinamąjį stiklą, o ji ir vėl trokšta, jog visų akys būtų nukreiptos į ją.

Kaip bebūtų, labai abejojame, ar šį Kylie drabužių pasirinkimą kopijuos jaunos merginos. Kita vertus, niekuomet nežinosi, kas paklius į mados olimpą - gal tokie plėšyti džemperiai greitai bus stiliaus viršūnė?

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

O tu ar pasipuoštum tokiu džemperiu?

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis