Kokia ateitis prognozuojama Sylvesterio Stallonės dukrai?

Legendinio aktoriaus Sylvesterio Stallonės dukra Sistine Rose (16 m.) ketina pamažu užkariauti mados pasaulį. Merginos nuotraukos jau papuošė amerikietiškojo „Teen Vogue“ puslapius, o jos karjera besirūpinanti „L.A. Model Management“ agentūra džiaugiasi gražuolės paklausa. Ar ji taps nauja „it“ mergina, parodys tik laikas.

Pirmąją vasaros dieną aktorius S. Stallone savo Instagram profilyje pasidalijo nuotrauka, kurioje išdidžiai pozuoja su dukra Sistine. Puikius modelio duomenis turinčią merginą kameros myli, kuriuo šonu bepasisuktų vidurinėlė Sylvesterio dukra atrodo fantastiškai. Sistine turi dvi seseris – vyresnę Sophią (18 m.) ir jaunesnę Scarlet (12 m.), visos – tikros gražuolės. Bet juk kitaip būti ir negalėtų, merginų mama – buvęs modelis Jennifer Flavin.

Me with my daughter Sistine who wants to be a serious model. I believe you can do it. When my children were card which I'm grateful for.

A photo posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on


„Teen Vogue“ interviu Sistine teigė, jog žvaigždžių liga jai negresia. Manekenė puikiai žino, ką reiškia žiniasklaidos dėmesys, ji ne kartą yra pozavusi fotografams ne tik fotosesijose, bet ir ant raudonojo kilimo ar tiesiog Los Andželo gtavėse. Pasak Sistine, tėčio žinomumas jai – gera pamoka, mergina supranta, kad visuomet turi galvoti, ką kalba, kaip elgiasi ir kaip atrodo, nes vienas kitas žingsnelis į kairę gali užtraukti geltonosios spaudos apkalbas ir įrėžti minusų garsaus aktoriaus S. Stallonės karjeroje. Belieka laukti, kada žavingąją Sistine išvysime ant kurio nors įtakingo mados žurnalo viršelio.

HAPPY BIRTHDAY to the biggest badass i know! I love you more than words can describe! 🔫❤️

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on


#16 😈🎉

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on


S. Stallonė su šeima, Vida Press nuotr.

Sistine su tėčiu S. Stallone, Vida Press nuotr.

Sistine su mama Jennifer ir seserimi Sophia, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis