Kažkas prakeikė "One Direction"? Vėl nelaimės!

Dar viena meilės tragedija. Dvi skyrybos per vieną savaitę – kas kaltas?

„One Direction“ fanų stovykloje – vėl sumaištis. Vienos rauda, apsikabinusios dailiųjų dievukų nuotraukas, kitos švenčia pergalę – per vieną savaitę paskelbta apie dvi tragedijas, ištikusias gražuoliukus meilės fronte. To dar niekada nebuvo.

Ką tik pranešėme apie liūdnas Zayn skyrybas su sužadėtine, „Little Mix“ žvaigžde Perrie Edwards, o dabar esame šokiruoti naujų skandalų, kurie šįkart lydi nuostabiausią pramogų pasaulio porą Louis Tomlinson ir Eleonorą Calder, nuolat deklaravusią apie savo stiprius jausmus. Šie mylimukai, kartu buvę net ketverius metus, ką tik pranešė apie skyrybas. Kas vyksta 1D?
„Kaltas tas turas ir nesibaigiančios linksmybės“, - aiškina neįvardintas šaltinis, turbūt norintis, kad gražuoliai dvidešimtmečiai vaikinai po koncertų ramiai sau melstųsi bažnyčioje.
O jei jiems norisi pasitaškyti prabangaus Tailando viešbučio baseine su linksmomis panomis?
„One Direction“ turas, sprendžiant iš paskutinių gandų, prasidėjo linksmai, bet einasi kuo tolyn, tuo liūdnyn.

Po smagių vakarėlių įkliuvo ne tik Zayn. Skubiai išskridęs į Angliją taisyti reikalų su sužadėtine (įdomu, kokias baudas jis gaus iš prodiuserių), vaikinas liko nieko nepešęs. Sužadėtinė Perrie susikrovė daiktus ir pasisamdžiusi taksi išvažiavo iš prabangaus namo. Vadybininkai ir fanai reikalauja, kad Zayn kuo skubiau grįžtų į turą ir prisijungtų prie grupės bent Pietų Afrikoje, bet palūžęs vaikinas tikina kol kas dar negalįs koncertuoti. O gal dar tikisi susitaikyti?

Dabar aiškėja, kad po linksmybių viešbučio baseine susinervino ne vienintelė 1D mergina. Eleonora, ilgametė Louis draugė, taip pat netylėjo, kai jai dygo ragai!
Nors aiškinama, kad ji su Louis neva išsiskyrė prieš dvi savaites, tačiau kodėl po linksmybes paviešinančių nuotraukų, kuriose mylimasis – vien su glaudėmis ir kažkokia mergina, Eleonora ėjo kaip žemę pardavusi (ją iš karto užfiksavo paparaciai)? Greičiausiai tik gelbėdamas padėtį ir populiariosios grupės reputaciją, 1D spaudos atstovas aiškina, kad skyrybos įvyko jau anksčiau.
„Louis su ta mergina, vilkinčia siaurą bikini, prie baseino elgėsi labai intymiai, - pasakoja viešbučio klientas. - Aš net pamaniau, kad tai Eleonora...“.

Kas nutiko 1D vaikinams? Ar tu džiaugiesi, ar liūdi, kad iškart atsirado net du laisvi geidžiamiausi pasaulyje svajonių vaikinai? Rašyk savo nuomonę komentaruose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis