Kaip atrodo užaugusi „krokodilų gaudytojo” dukrytė? (FOTO)

Ko gero, neįmanoma pamiršti Stevo Iriwino - žmogaus, kuris kadaise per televizoriaus ekraną perteikdavo mums savo bendravimo su krokodilais subtilybes.

Daugelis išsižioję stebėdavo australo nuotykius su krokodilais ir kitais gyvūnais.

Tačiau ar pamenate mažą mergaitę, kuri kartu su juo filmavosi ne vienoje rizikos ir drąsos pareikalavusioje laidoje?

Steve Irwin su šeima
Steve Irwin su šeima
Vida Press

Mažytė mergytė, kurią Steve kadaise net rankose laikydamas nešėsi į krokodilų pilną urvą (taip, beje, papiktindamas daugybę žiūrovų už televizijos ekranų), buvo jo dukra Bindi.

Šiuo metu Bindi - jau septyniolikmetė gražuolė, turinti panašumų ir į savo tėtį.

Bindi Irwin
Bindi Irwin
Vida Press

Bindi Irwin
Bindi Irwin
Vida Press

Beje, ji, augusi tarp gyvūnų ir nuolatos apsupta gamtos prieglobsčio, ir dabar dievina tai, kas gyva ir tikra. Bindi - tikra nuotykių ieškotoja ir jos Instagramo paskyra tiesiog lūžta nuo nuotraukų iš įvairiausių pasaulio kampelių.

Vienoje ji fotografuojasi su mielu tigriuku, kitoje pozuoja šalia krokodilo, o trečiojoje atskleidžia savo tikrą, mergaitišką grožį. Akivaizdu, jog Bindi paveldėjo dailius savo ekstremalo tėčio bruožus!

Šiuo metu ji dirba vienoje Australijos televizijos laidoje ir taip pat ragauja aktorės duonos. Jos meilė gyvūnams tiesiog veržiasi pro kraštus, todėl daugelyje jos nuotraukų vaizduojami mūsų gamtos draugai, tačiau ji nepamiršta gyventi ir tikros paauglės gyvenimo - pozuoja su draugais smagiai leisdama laiką.

To be beautiful means to be yourself. You don’t need to be accepted by others. You need to accept yourself. "What you do, the way you think, makes you beautiful." - S. Westerfeld

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on



Kinda fun being out of khaki for a night 😘

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on


These awesome people are hilarious! Sometimes the greatest light in life is being with those that make you smile. Ps. This photo was taken at trivia night...yes, I know how to party....

A photo posted by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis