IŠSKIRTINIS VIDEO: Belgijos atstovas Eurovizijoje atsako į PANELĖS klausimus(ŽIŪRĖK)

Belgui Loïc Nottet dar tik devyniolika, tačiau jis jau Eurovizijos dainų konkurso finale, kurio laukdamas rado laiko duoti keletą atsakymų išskirtinai PANELEI. Dalinamės vaizdo įrašu, kuriame Belgijos atstovas siunčia linkėjimus Lietuvai!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Ragina pasikliauti širdimi

Po trečiojo muzikos projekto „The Voice Belgique“ išgarsėjęs vaikinas pats sukūrė muziką eurovizinei dainai „Rhythm Inside“ (liet. Ritmas viduje). Greitai įsiminama daina sako, jog širdies mechanizmas nekinta. Tik nuo mūsų pačių priklauso, kokią žymę paliksime šiame pasaulyje. Negalima savęs priversti kažkam įtikti, reikia pajusti unikalų savo širdies ritmą ir pamatysi, kad esi ne vienas.

Be dainos ritmo, jaunasis talentas prisidėjo ir kuriant pasirodymo choreografiją, stilių bei vizualinį pateikimą.

Karjera per metus

Belgijoje Loïc Nottet išgarsėjo pernai, po pasirašytos sutarties su įrašų kompanija „Sony Music Belgium“. Neilgai trukus, praėjusį lapkritį, paaiškėjo, kad iš mažo miestelio Kurselio (Courcelles) kilęs jaunuolis atstovaus Belgiją Eurovizijos dainų konkurse. Be didelio vargo patekęs į finalą, vaikinas tikisi gerų rezultatų ir Eurovizijos finišo tiesiojoje. Tiesa, apie Lietuvos duetą pusfinalyje jis nieko komentuoti negalėjo, nes jų pasirodymą... pramiegojo!

Nuotraukos – Josh Brandão.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis