Išradingasis: Justinas Bieberis naudojasi neįprasta merginų „kabinimo“ technika(VIDEO)

Kaip sureaguotum, jei prie tavęs gatvėje sustotų prabangus automobilis, o pro jo langą galvą iškištų pats Justinas Bieberis? Dar kartą su Selena Gomez išsiskyręs (kas jau ir suskaičiuos, kiek kartų ši porelė skyrėsi ir taikėsi...) vaikinas blogą nuotaiką sau praskaidrinti nusprendė pasižvalgydamas į kitas merginas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Važinėdamas Beverli Hilso (Los Andželas, Kalifornija) gatvėmis Justinas Bieberis išvydo jam labai patikusią merginą. Gražuolė per akimirką Bieberį taip sužavėjo, kad jis paprašė vairuotojo prie jos privažiuoti, o apsaugininkui liepė pakviesti merginą prie jo mašinos.

Kaip paaiškėjo, įspūdingos išvaizdos mergina tuo metu dalyvavo mados fotosesijoje, ji – 24 metų manekenė Jacqueline Younis. Ką Justinas pasakė gražuolei? O gi panaudojo labai originalią „kabinimo“ frazę: egzotiškos išvaizdos merginą jis prilygino „Disney“ filmo „Aladinas“ herojei. „Tu atrodai lyg princesė Jasmine“, – komplimentus manekenei žarstė atlikėjas.


AOP nuotrauka

Manekenės nuotraukas bei video klipą rasite čia

Jacqueline, panašu, taip pat neliko abejinga Justino poelgiui. Savo „Twitter“ paskyroje mergina pasidalino žinute, kad jis mados fotosesiją sustabdė pats Justinas Bieberis.

Akivaizdu, kad garsusis dainininkas turi silpnybę egzotiškos išvaizdos tamsiaplaukėms, beveik visos merginos, nusifilmavusios jo dainų klipuose puikuojasi tamsiais plaukais ir rudomis akimis. O gal Justinas tikisi surasti tą, kuri pakeis jo niekaip nepamirštamą Seleną?..

Selenos Gomez
Selenos Gomez
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis