„Gyva lėle“ tituluojama ukrainietė sulaukė rimtos konkurentės(FOTO+VIDEO)

28 metų ukrainietė Valeria Lukyanova dėl savo neįprastos išvaizdos jau seniai tapo interneto sensacija. Internautai praminė ją „gyva lėle“, nes mergina stengiasi tapti kuo panašesne į lėlę Barbę. Itin didelės akys, siaura nosis, dietologams siaubą keliantis itin lieknas liemuo - sunku patikėti, kad tai - gyvas žmogus, o ne plastikinė žmogaus dydžio lėlė.

Ir pati Valeria teigia, jog yra gyva lėlė, kuriai net valgyti nereikia, ji gyva tik šviesos ir oro pagalba. Žinoma, tai nėra tiesa, joks žmogus neišgyventų po tokios „dietos“. Teigiama, kad merginai buvo atlikta daugybė plastinių operacijų, nors pati Valeria teigia, jog jai patobulintos tik krūtys.


Savaitės skaitomiausi straipsniai: 

TESTAS: koks serialas atspindi tavo asmenybę?
Be dietų: „Pretty Little Liars“ aktorės paplūdimyje demonstruoja sveikas figūras(FOTO)
Lietuvės „kambarioke“ tapusi musulmonė nagus lakuodavo tik per mėnesines ir tapetuodavo sienas folija(INTERVIU)

Nors Valerios išvaizda sulaukia daugybės dėmesio, panašu, kad jos populiarumas gali ženkliai kristi. Pasirodo, gimtajame Valerios mieste Odesoje gyvena dar viena „gyva lėlė“, 21 metų Alina Kovalevskaya, kuri savo „lėliška“ išvaizda nenusileidžia pirmtakei. O įdomiausia, jog merginos kažkada buvo artimos draugės!

Odesa netikėtai tapo „gyvų barbių“ sostine, vis dažniau randasi merginų, kopijuojančių Valerios ir Alinos išvaizdą. Ši manija netgi turi specialų pavadinimą „Barbių gripas“.

Alinos nuotraukas rasite čia

Valerija visuomet stengėsi apgaubti save paslapties šydu ir įtikinti žmones, jog ji tikrai yra nežemiška būtybė. O štai naujoji „gyvų lėlių“ sensacija yra kiek „žemiškesnė“: Alina studijuoja psichologiją bei socialinį darbą Odesos universitete ir svajoja vieną dieną susilaukti dviejų vaikų ir vieną įsivaikinti. Alinos populiarumas sparčiai auga, rusiškame socialiniame tinkle „VK“ ji sulaukia tūkstančių prašymų pasirašyti, meilės prisipažinimų ar net pasiūlymų tekėti.

O štai kaip naujoji „gyva lėlė“ atrodo vaizdo įrašuose:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis