Gražioji jaunoji aktorė Evita Malaškevičiūtė: žaibo interviu apie jos savaitgalį (FOTO)

Lietuvos ekranus nuo vaikystės puošianti aktorė Evita Malaškevičiūtė (18) retai savaitgalį skiria poilsiui. Serialuose „Amžini jausmai“, „Be namų“ ir dabar rodomoje „Tobuloje kopijoje“ vaidinanti studentė retai randa laisvą minutę. Vis dėlto, pagavę Evitą tarp serialo epizodų filmavimų ir paskaitų Vilniaus universitete, pakalbinome ją tradicinei „Pramogų receptų“ rubrikai.

Evita, esi aktorė. Ar jums savaitgaliai taip pat poilsio metas? O gal atvirkščiai, pats darbymetis?

Savaitgaliai man asocijuojasi su poilsiu. Mėgstu leisti laiką namie su šeima arba draugų būryje. Deja, aktoriai savaitės neskirsto į darbo dienas ir laisvadienius, dėl to labai dažnai tenka dirbti ir savaitgaliais. Nors neretai norėtųsi pailsėti, darbas, šiuo atveju filmavimai, negali palaukti pirmadienio.

Jei žinai, jog turėsi laisvą savaitgalį, ar planuoji, ką veiksi iš anksto?

Jeigu žinau, kad savaitgalį būsiu visiškai laisva, neplanuoju nieko kito, kaip tik miegoti ir ilsėtis. Paradoksalu, nes šiaip dievinu prasmingą laiką, nemanau, kad tinginiauti yra gerai. Esu visiška miegalė, kai turiu laisvo laiko, tačiau darbingomis dienomis keliuosi labai labai anksti. Jei neturiu dirbti, tenka mokytis, ruoštis paskaitoms. Esu kūrybos komunikacijos pirmakursė Vilniaus universitete, tad laiko mokslams reikia skirti nemažai.

Ar mėgsti savaitgaliais save palepinti? Kaip dažniausia: nauju pirkiniu, filmu, o gal knyga?

Save palepinti mėgstu paprastomis grožio procedūromis, kurias pati sau pasidarau namų sąlygomis! Užsidedu plaukų ar veido kaukę, paguliu vonioje su putomis. Tai padeda efektyviai pailsėti po intensyvios savaitės.

Atšalus orams pramogų mažėja. Kaip pati pramogauji ir ką pasiūlytum nuveikti kitiems?

Atšalus orams labai smagu čiuožti pačiūžomis ant ledo, žiemą labai mėgstu išbėgti į kiemą su rogutėmis, kartais mezgu arba skaitau knygas. Tai labai atpalaiduoja ir nutolina mintis nuo darbų.

Ar turi tradicijų, ką gamini, kai turi laiko suktis virtuvėje?

Skaniai gaminu tik tada, kai to tikrai reikia. Nepasakyčiau, kad mėgstu suktis virtuvėje laisvalaikiu. Esu labiau iš tų, kurioms patinka ragauti jau pagamintą maistą. Pats gaminimo procesas manęs neatpalaiduoja.

Ar mėgsti žiūrėti filmus? Turi savo mėgstamiausią?

Labai mėgstu! Esu ypač išranki filmams, tačiau labiausiai patiko „Tarp žvaigždžių“ (angl. „Interstellar“ rež. Christopher Nolan) ir „Didysis Getsbis“ (Angl. „The Great Gatsby“ rež. Craig Armstrong).

Ar laisvalaikiu skaitai knygas, o gal domiesi kitų suvaidintais serialais? Pasidalink rekomendacija!

Laisvalaikiu dažnai skaitau knygas, bet visada randu laiko pažiūrėti mėgstamiausią savo serialą „Skandalas“ (Angl. „Scandal“). Visiems rekomenduoju išbandyti, pamatysite, iškart patrauks dėmesį!

Ar sportas tavo draugas? Kaip save motyvuoji juodėti?

Labai mėgstu! Sportą galiu drąsiai vadinti savo draugu. Kai tik turiu laisvo laiko mėgstu išeiti pabėgioti apylinkėse ar nueiti išsikrauti į sporto klubą. Posakis, jog fiziškas nuovargis išvalo mintis, tikra tiesa.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis