Gražiausios aktorių poros, meilę radusios filmavimo aikštelėje(FOTO)

Įžymybės retai kada savo antrųjų pusių ieško „negarsiųjų“ pasaulyje. Jei koks aktorius veda jį sužavėjusią padavėją, tuomet tai būna didžiausia išimtis. Garsenybės bičiuliaujasi su garsenybėmis, tačiau juk tai – normalu. Dažniausiai šios pažintys įvyksta filmavimo aikštelėje, prabangiausiuose renginiuose ar kitose žvaigždėms visiškai įprastose vietose.

Nenuostabu, kad valandų valandas praleidžiant kartu dažnai ir jausmai įsižiebia... Kviečiame pasidairyti, kokios garsios aktorių poros susipažino būtent kartu filmuojantis!

Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis

Susipažinę serialo „The Vampire Diaries“ filmavimo aikštelėje, aktoriai Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis pora tapo 2010 metais. Deja, pernai gegužę, po trejų metų draugystės, jų keliai išsiskyrė. Tačiau nepaisant to, jie liko gerais draugais ir apie vienas kitą atsiliepia tik gražiausiais žodžiais. „Jaučiu jam didžiulę pagarbą ir meilę“, – po taikių skyrybų apie jau buvusį mylimąjį kalbėjo Nina.


Nina Dobrev ir Ianas Somerhalderis. AOP nuotrauka

Angelina Jolie ir Bradas Pittas, „Mr And Mrs Smith“

Kai pasirodė filmas „Ponas ir ponia Smitai“, žiūrovai iškart pradėjo spėlioti, kad Bradas ir Angelina – pora. Nejaugi tokią aistrą ir žavėjimąsi vienas kitu įmanoma suvaidinti? Jie neklydo – būtent šio filmo filmavimo aikštelėje ir gimė aktorių jausmai, kurių dėka atsirado 3 bendri vaikai ir planuojamos vestuvės. Bradas ir Angelina – viena pavyzdingiausių Holivudo porų!


Bradas Pittas ir Angelina Jolie. AOP nuotrauka

Emma Stone ir Andrew Garfieldas, „Amazing Spider-Man“

Emma ir Andrew susipažino kuriant filmą apie Žmogų Vorą. Ten gimusi meilė persikėlė ir į antrąją šio filmo dalį!


Emma Stone ir Andrew Garfieldas. AOP nuotrauka

Jenna Dewan ir Channingas Tatumas, „Step Up“

Apie šią aktorių porą galima drąsiai sakyti „susišoko“. Būtent juostoje apie šokius gimusi jų meilė baigėsi vestuvėmis. Kartu jie – jau 8 metus.


Jenna Dewan ir Channingas Tatumas. AOP nuotrauka

Ashley Benson ir Tyleras Blackburnas, „Pretty Little Liars“

„Pretty Little Liars“ porelė tapo pora ir realiame gyvenime. Gaila, neilgam, tačiau net ir išsiskyrę jie liko gerais draugais. Bendri darbai įpareigoja nesusipykti!


Ashley Benson ir Tyleras Blackburnas. AFP/Scanpix nuotrauka

Amanda Seyfriend ir Dominicas Cooperis, „Mamma Mia!“

Graikijos salose filmuotas miuziklas „Mamma mia!“ suvedė romantiškąją šviesiaplaukę Amandą Seyfried ir britą Dominicą Cooperį. Nors karšta jų meilė ir baigėsi, tačiau aktoriai iki šiol vienas kitą mini tik gerais žodžiais.


Amanda Seyfriend ir Dominicas Cooperis. AOP nuotrauka

Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas, „Green Lantern“

Jis – buvęs Scarlett Johansson vyras, ji ilgą laiką draugavo su „Gossip Girl“ kolega Pennu Badgley'u. Susipažino jie filmuojant filmą „Green Lantern“, tiesa, Ryanas tuo metu dar buvo vedęs... Tačiau skyrybos netrukus įvyko, o po jų sekė ir vestuvės su Blake Lively 2012-aisiais.


Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas. AOP nuotrauka

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas, „The Last Song“

2009-aisiais filmuojant pagal Nicolas Sparkso knygą sukurtame filme „The Last Song“ susipažino ir viena didžiausių šiandienos skandalisčių Miley Cyrus bei jos dabar jau buvęs mylimasis Liamas Hemsworthas. Jų meilė buvo audringa: po metų nuo filmavimo pradžios jie išsiskyrė, tuomet susitaikė, susižadėjo ir... pasuko skirtingais keliais.


Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas. AOP nuotrauka

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis