Geros išvaizdos atsisakęs „Lietuvos Balso“ gražuoliukas: merginoms visada buvau išrankus(FOTO)

Prieš keletą savaičių panele.lt rubrikoje „Online Hitas“ apie savo miestą Kauną ir merginų vertinimą kebabais bei dešrainiais papasakojęs „Lietuvos Balso“ dalyvis Audrius Janonis sulaukė daugybės kritikuojančių komentarų, esą, koks jis kaunietis, tokiais pasisakymais tik teršia gerą Kauno vaikinų vardą.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tačiau Audrius kritikos nepabūgo ir nuo žurnalistų niekur nepasislėpė. Priešingai, jis davė atsaką savo kritikams! Šįkart kalbiname Audrių, pasipuošusį kraupiu Helovino makiažu, prieš jam išbėgant linksmintis su draugais.

Ar kiekvienais metais šventi Heloviną? Kuris buvo įsimintiniausias ir kodėl?

Tiesą sakant, Helovino dar nesu šventęs. Tik šiais metais kažkaip norėjau pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, gal net nuo savęs, dėl to ir nusprendžiau pasikeisti iš esmės. Nueisiu į kokį nors naktinį klubą, leisiu sau atsipalaiduoti.

Ar nebijai savęs grimu ir kostiumu „nubaisinti“? Merginos juk giria tavo išvaizdą, nebijai likti nepastebėtas?

Manęs „nubaisinimas“, manau tik į naudą. Juk prieš tai turėjau gražuoliuko etiketę, kuri man nepatinka. Tegul šiandien mane visisutikti vadina baidykle, o ir antraštę patariu panašiai parašyti, pavyzdžiui „Gražuolis Janonis virto baidykle“ (juokiasi).

Ar turi kokią nors merginų „kabinimo“ vakarėliuose taktiką? Ar ji pasiteisina?

Žiūrėjau kažkada internete tuos „pick-up lines“, bet jie man dar nė karto nepadėjo. Jei atvirai, kol kas tik pakenkė, nes taip kabinama mergina galvoja, kad aš juokauju ir toliau šnekasi su savo draugėmis (juokiasi). Supratau, kad kiekviena iš merginų yra individualybė ir norint „pakabinti“ nevertėtų naudoti tų pačių taktikų.

Ko eini į „Lietuvos Balsą" - dar labiau išgarsėti, patobulinti balso ar tiesiog iš neturėjimo ką veikti?

Einu dėl kelių dalykų. Noriu pagerinti savo vokalo galimybes, prarasti baimės jausmą ir labiau pasitikėti savimi, išmokti pajudėti scenoje ir tai darant neuždusti ir apskritai tobulėti iš esmės, kaip atlikėjas. O „Lietuvos Balsas“ – puiki mokykla, tereikia tai suprasti ir naudotis visomis jos privilegijomis, kol dar gali.

Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip manai, ar kuo garsesnis esi, tuo išrankesnis merginoms esi? O gal priešingai - merginos išsigąsta tavo žinomumo?

Lietuvoje įžymybių nėra daug, o ir tos elgiasi visai kaip ir mirtingieji (juokiasi). Tad natūralu, kad jei garsesnis esu, tai mano skonio kriterijai visai nesikeičia. Visada buvau išrankus merginų atžvilgiu, nes net ir nedainuodamas susilaukdavau nemažai jų dėmesio. Bet aš to savo žinomumo nesureikšminu, o ir mano buvusios merginos - taip pat.

Tavo pastarasis interviu Panele.lt sulaukė daug prieštaringų komentarų. Kaip manai, ar bet kokia reklama - gera reklama?

Iš dalies... Anti-reklama tikrai yra reklama, bet aš dar esu pakankamai jautrus tokiems dalykams, nes šiek tiek reaguoju į žmonių pasisakymus ir išsakytas nuomones. Be to, dar ir susilaukiu komentarų iš savo artimųjų. O dėl pastarojo straipsnio – nėra ten nieko „tokio“, dėl ko reiktų verkti visiems jį skaičiusiems. Žmonės, atsipalaiduokit... (šypsosi).

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis